Hvordan Velge En Bærbar PC For Jobb

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge En Bærbar PC For Jobb
Hvordan Velge En Bærbar PC For Jobb

Video: Hvordan Velge En Bærbar PC For Jobb

Video: Hvordan Velge En Bærbar PC For Jobb
Video: Hvordan velge bærbar PC? Elkjøp forklarer 2024, Kan
Anonim

En bærbar datamaskin er en uunnværlig egenskap for en respektabel forretningsmann. En slik mobil datamaskin lar deg bære fruktene av arbeidet ditt med deg overalt og gjøre arbeid på et hvilket som helst praktisk sted. Men å velge en bærbar PC er ikke så lett, fordi denne enheten ikke bare skal være effektiv i jobben, men også praktisk.

Hvordan velge en bærbar PC for jobb
Hvordan velge en bærbar PC for jobb

Bruksanvisning

Trinn 1

Bærbare datamaskiner designet for arbeid kan være stasjonære (de kalles ofte kontor), utøvende, profesjonelle og ultraportable. Kontors-bærbar PC har et tastatur i full størrelse, innebygd optisk stasjon, stor skjerm og en romslig harddisk. Profesjonelle enheter er systemer designet for krevende applikasjoner.

Steg 2

Bærbare datamaskiner som tilhører utøvende klasse er de ledende modellene i forretningssegmentet. De kombinerer den optimale balansen mellom funksjonalitet og bilde. Ultraportable bærbare datamaskiner er kompakte, lette og har lang batterilevetid.

Trinn 3

Når du velger en bærbar datamaskin for jobb, vær oppmerksom på prosessoren. De viktige parameterne for denne komponenten er: klokkefrekvens, antall kjerner, modell, strømforbruk og grad av prosessoroppvarming.

Trinn 4

Vær oppmerksom på harddisken din. Harddisken kan være HDD eller SSD. Sistnevnte stasjon er mindre vanlig, selv om den har betydelige fordeler: høy pålitelighet, lavt strømforbruk, ytelse osv.

Trinn 5

RAM er en viktig komponent på en bærbar datamaskin. For å jobbe med en grafisk editor, komplekse programmer og videoer, velg en bærbar datamaskin med minst to gigabyte RAM.

Trinn 6

Vær oppmerksom på parametrene til matrisen. Oppløsningen til matrisen bestemmer hvor høy kvalitet videoen som vises. Husk: matrisen kan være blank eller matt (blank matrise garanterer høy lysstyrke på bildet).

Trinn 7

En annen komponent er skjermkortet. Det er dette elementet som i stor grad bestemmer kostnaden for en bærbar datamaskin (den kan ikke oppgraderes). Vær også oppmerksom på kraften til skjermkortbrikken.

Trinn 8

De fleste bærbare datamaskiner har et plastveske, selv om det er noen modeller som har et metallveske. Laptop-saken kan være i hvilken som helst farge du liker.

Anbefalt: