Hvordan Velge En Blekkskriver

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge En Blekkskriver
Hvordan Velge En Blekkskriver

Video: Hvordan Velge En Blekkskriver

Video: Hvordan Velge En Blekkskriver
Video: Hvorfor velge originale blekkpatroner til din Brother blekkskriver? 2024, Kan
Anonim

En skriver er en nyttig ting i huset. Hvis du har en, trenger du ikke å skynde deg å lete etter et sted hvor du raskt kan skrive ut flere sider med tekst eller et par bilder. Men hvilken skriver trenger du å kjøpe for dette? Tross alt er det et stort antall av dem på markedet, og av forskjellige typer og fra forskjellige produsenter.

Hvordan velge en blekkskriver
Hvordan velge en blekkskriver

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du velger en skriver, må du bestemme oppgavens omfang og det omtrentlige månedlige utskriftsvolumet. Vil for eksempel bildene skrives ut på skriveren, og i så fall med hvilken kvalitet og hvilken størrelse. Når det gjelder utskriftsvolumet, er det klart at det for en student kan være 50 sider per måned, og for en student - 200 eller mer.

Steg 2

Det andre du må bestemme deg for er om bare en skriver vil være nok, eller om du trenger en multifunksjonell enhet. Fordelene med MFP er åpenbare, det gjør det mulig ikke bare å skrive ut, men også å skanne dokumenter og bilder, samt lage kopier ved å trykke på en knapp. Den eneste ulempen er den høyere prisen.

Trinn 3

Det neste punktet er økonomien til enheten. For å bestemme "kostnaden" for en utskrevet side, må du ta prisen på kassetten og dele med det oppgitte antall eksemplarer. Selvfølgelig kan du telle med tanke på mulig påfylling av patroner, men denne muligheten er ikke gitt av produsenten. Påfylling av blekkpatroner reduserer utskriftskostnadene, men øker samtidig sannsynligheten for enhetsfeil og annullerer effektivt skrivergarantien.

Trinn 4

Hvis du trenger en skriver for fotoutskrift av høy kvalitet, kan du velge mellom skrivere med seksfargetrykk, for eksempel Epson T50 eller lignende modeller.

Trinn 5

Hvis du trenger en skriver for kontorutskrift på mer enn 500 sider per måned, er det upraktisk å kjøpe en blekkskriver, vurder laserskrivere.

Anbefalt: