Slik Fjerner Du Bakdekselet På Skjermen

Innholdsfortegnelse:

Slik Fjerner Du Bakdekselet På Skjermen
Slik Fjerner Du Bakdekselet På Skjermen

Video: Slik Fjerner Du Bakdekselet På Skjermen

Video: Slik Fjerner Du Bakdekselet På Skjermen
Video: Испытание кованого диска на упругость | #Slik #Слик 2024, April
Anonim

Det er ikke alltid lett å fjerne bakdekselet på skjermen, noen modeller inneholder ganske komplekse kabinettdesign, for demontering som du trenger hjelp fra en spesialist.

Slik fjerner du bakdekselet på skjermen
Slik fjerner du bakdekselet på skjermen

Det er nødvendig

skrutrekker

Bruksanvisning

Trinn 1

Forsikre deg om at produsentene ikke brukte lim for å feste bak- og frontpanelene når du monterte skjermmodellen. Dette er ganske sjelden, men hvis du kommer over nettopp en slik modell, glem å demontere den hjemme. Les også garantibetingelsene for enheten - i de fleste tilfeller annullerer tegn på åpning av skjermen dekselet fra garantien fra selgeren og produsenten.

Steg 2

Fjern skjermen fra stativet. Snu den på hodet, og pass på at overflaten er plan, ellers kan du skade skjermen uten gjenoppretting. Fjern alle synlige skruer fra baksiden av skjermen. Lirk den opp og prøv å fjerne den uten å bruke ekstra verktøy.

Trinn 3

Hvis dekselet ikke løsner, må du plassere skjermen på et bord. Hvis det er ustabilt, kan du be noen om å holde det til siden. Plasser en tynn, flat skrutrekker mellom begge deler og slå den lett med hånden. I dette tilfellet skal lokket løsne.

Trinn 4

Hvis trinnene ovenfor ikke hjalp, kan du finne instruksjoner for å demontere det i dokumentasjonen til skjermen eller på Internett. Vær oppmerksom på at noen LG- og Samsung-modeller er veldig vanskelige å demontere. I L1982 er det for eksempel veldig problematisk å fjerne skjermen fra stativet, hvoretter det kan være behov for spesialutstyr for å fjerne dekselet, fordi kantene på skjermdelene er veldig tett tilkoblet.

Trinn 5

Ikke demonter skjermer hvis bak- og frontdeksel ikke har store åpninger og ikke kan fjernes etter at du har løsnet boltene. Når du fjerner skjermdekselet til den bærbare datamaskinen, må du også være oppmerksom på at mange Sony- og Apple-modeller bruker lim for å koble til datamaskindeler, så du bør overlate demonteringen til spesialistsentre.

Anbefalt: