Network Neighborhood: Hvordan Finne Innstillinger

Innholdsfortegnelse:

Network Neighborhood: Hvordan Finne Innstillinger
Network Neighborhood: Hvordan Finne Innstillinger

Video: Network Neighborhood: Hvordan Finne Innstillinger

Video: Network Neighborhood: Hvordan Finne Innstillinger
Video: Huawei mate 20 Pro neighborhood 2024, Kan
Anonim

Nettverksmiljøet i moderne operativsystemer er et skrivebordselement som grafisk viser alle datamaskiner som er koblet til hverandre via et lokalt nettverk (kablet eller trådløst). Gjennom nettverksmiljøet kan du utveksle filer mellom datamaskiner hvis tilgangen til overføringen er åpen.

Network Neighborhood: Hvordan finne innstillinger
Network Neighborhood: Hvordan finne innstillinger

Det er nødvendig

Grunnleggende personlige ferdigheter

Bruksanvisning

Trinn 1

Vanligvis, når det er et lokalt nettverk, vises komponentene i nettverksmiljøet i Start-menyen. For å finne dem, åpne Start-menyen (plassert på venstre side av oppgavelinjen). I høyre kolonne på menyen skal det være en linje "Mine nettverkssteder". Klikk på den en gang med venstre museknapp. En mappe med Network Neighborhood åpnes.

Hvis det ikke er noen "Network Neighborhood" -linje i "Start" -menyen, kan du legge den til der. For å gjøre dette, åpne oppgavelinjen og klikk på "Start" -knappen en gang med høyre museknapp. Velg "Egenskaper" -linjen i handlingsmenyen som vises. I innstillingsvinduet som åpnes, aktiverer du "Start-menyen" -fanen. Overfor linjen med navnet på den valgte menytypen er det en knapp "Tilpass", trykk på den. I innstillingsmenyen som åpnes velger du "Avansert" -fanen. Denne kategorien inneholder "Startmenyelementer" -blokken, nederst på linjen "Network Neighborhood", som må aktiveres. Etter at du har aktivert linjen, lukker du innstillingsvinduene ved å klikke "OK" -knappen i dem.

Steg 2

Det er en annen måte å åpne mappen Mine nettverkssteder på. For å gjøre dette, åpne Min datamaskin-mappen (fra skrivebordet eller fra Start-menyen). Venstre side av vinduet viser vanligvis en liste over typiske mappeoppgaver. I skuffen "Andre steder" finner du linjen "Mine nettverkssteder" og klikker på den med venstre museknapp en gang. Dette åpner et vindu med Network Neighborhood.

Anbefalt: