Hvordan åpne Flere Vinduer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Flere Vinduer
Hvordan åpne Flere Vinduer

Video: Hvordan åpne Flere Vinduer

Video: Hvordan åpne Flere Vinduer
Video: Hvordan åpne flere Teams apper samtidig 2024, April
Anonim

I noen tilfeller krever brukeren at flere mapper er åpne på datamaskinen samtidig, at flere programmer kjører, eller at flere dokumenter er åpne i ett program. For å oppnå dette må flere trinn tas.

Hvordan åpne flere vinduer
Hvordan åpne flere vinduer

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du må jobbe med en mappe og undermappen, konfigurer du de riktige innstillingene. Åpne Kontrollpanel ved å bruke Start-knappen eller Windows-tasten, velg komponenten Mappealternativer i kategorien Utseende og temaer. Alternativt kan du åpne en hvilken som helst mappe og velge "Mappealternativer" fra "Verktøy" -menyen. En ny dialogboks åpnes.

Steg 2

Forsikre deg om at du er i kategorien Generelt. I gruppen "Bla gjennom mapper", sett markøren overfor "Åpne hver mappe i et eget vindu". Bruk de nye innstillingene og lukk vinduet Mappealternativer. Flytt markøren til den første mappen og venstre-klikk på ikonet. Gjenta deretter trinnet for neste mappe.

Trinn 3

Hvis programmet sørger for samtidig åpning av flere dokumenter, åpnes hvert dokument i et nytt vindu. I dette tilfellet vil et slikt vindu ha kontrollknappene "Minimer", "Maksimer" og "Lukk". Bruk dem på samme måte som om du jobbet med mapper. For å åpne et dokument i Fil-menyen, bruk Åpne-kommandoen så mange ganger som det er filer (dokumenter) du vil åpne i applikasjonen.

Trinn 4

For å kjøre flere applikasjoner eller ett program samtidig, klikk på ikonet / ikonene til ønsket applikasjon så mange ganger som nødvendig. Hvis mapper eller programmer vises utvidet, kan du bruke hurtigtasten alt="Image" og Tab for å flytte mellom dem.

Trinn 5

For å minimere vinduområdet, klikk øverst til høyre på knappen i form av to overlappende firkanter. For å ordne vinduer på skjermen slik at det er praktisk for deg å jobbe med dem, flytt markøren til vinduetittelen, trykk på venstre museknapp og mens du holder den, drar du vinduet til området du trenge. Slipp museknappen.

Trinn 6

For å optimalisere vindusstørrelsen, flytt markøren til en av kantene. Når markøren blir til en dobbeltsidig pil, drar du vindusoversikten i ønsket retning mens du holder nede venstre museknapp. Hvis du trenger å ordne plassering av vinduer på skjermen, høyreklikker du på oppgavelinjen og velger et av alternativene fra hurtigmenyen: "Windows fra topp til bunn", "Cascade windows" og så videre.

Anbefalt: