Hvilket Merke Er Bedre: Samsung Eller Nokia

Innholdsfortegnelse:

Hvilket Merke Er Bedre: Samsung Eller Nokia
Hvilket Merke Er Bedre: Samsung Eller Nokia

Video: Hvilket Merke Er Bedre: Samsung Eller Nokia

Video: Hvilket Merke Er Bedre: Samsung Eller Nokia
Video: Nokia 6681 Финский смартфон на платформе S60 2nd Edition, Feature Pack 2 - ARM 9 220Mhz 2024, April
Anonim

Ofte kan du se hvordan folk krangler om hvilket telefonmerke som er bedre. Alle bringer sine egne argumenter til fordel for et bestemt selskap, men det fungerer ikke å komme til enighet.

Hvilket merke er bedre: samsung eller nokia
Hvilket merke er bedre: samsung eller nokia

Velge telefon

Å kjøpe telefon er ikke en enkel oppgave. Markedet er fullt av merker, hver med et dusin modeller. Alle har sine fordeler og ulemper, hver har sine egne fans. Noen liker multifunksjonelle enheter, som praktisk talt er lommecomputere, noen trenger bare en telefon som lar deg ringe og sende SMS-meldinger. For eksempel velger forbrukeren mellom Samsung og Nokia. Her må du forstå.

Nokia?

Nokia har lenge vært synonymt med kvalitet, pålitelighet og holdbarhet. I 2011 utgjorde den over 30% av det globale markedet. Nokia-telefoner har alltid vært preget av enkelhet og "uforgjengelighet". Bare husk Nokia 3310. Dette er modellen som har overlevd sjokkene og fallene og fått rykte til selskapet. Hun ble en av de mest populære i hele Nokia-historien. Så begynte en rekke opp- og nedturer.

Spesielt har fremveksten av en modell som Lumia ført tilbake mistet interesse for Nokia. Lumia-telefoner er moderne og multifunksjonelle Windows Phone-enheter med en kraftig prosessor, Wi-Fi og andre funksjoner. Brukere som ikke trenger for dyre og samtidig produktive enheter, bør se nærmere på denne serien. I dette tilfellet er Nokia-telefoner perfekte for de som trenger "sterke middelbønder".

Eller Samsung?

Hvis Nokia helt frem til 2011 var ledende i mobiltelefonmarkedet, ble dette stedet i 2012 tatt av Samsung. Siden selskapet produserer alle komponentene selv, kan telefonene deres være mer funksjonelle. Og hvis de er dårligere enn Nokia når det gjelder "uforgjengelighet", kan de gi dem en betydelig form når det gjelder produserbarhet, samt forholdet mellom pris og kvalitet. Dessuten har alle Samsung-telefoner tradisjonelt kraftige batterier. I dag er Samsung-produkter de nest største i verden på markedet for mobilteknologi og har et stort utvalg av modeller.

Når det gjelder forbrukeranmeldelser, koker de ned til følgende: hvis du kjøper en telefon verdt opptil 10 tusen rubler, dvs. du trenger bare en telefon, så bør du kjøpe en Nokia. Hvis du trenger en praktisk gadget, er det bedre å velge Samsung.

Ekspertenes oppfatning kan oppsummeres slik: de som trenger et musikksenter, bør se nærmere på Samsung, men hvis de trenger en telefon, bør de velge Nokia.

Anbefalt: