Hvordan Endre Avi-format

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Endre Avi-format
Hvordan Endre Avi-format

Video: Hvordan Endre Avi-format

Video: Hvordan Endre Avi-format
Video: How to play AVI files on Mac for free? 2024, Kan
Anonim

Filmer eller videoer som er spilt inn i det populære avi-formatet, kan spilles av uten problemer på hvilken som helst datamaskin, men kan skape problemer når du prøver å kjøre dem på en mobiltelefon eller annen gadget. Du kan endre formatet ved hjelp av videokonverterere.

Hvordan endre avi-format
Hvordan endre avi-format

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er mange forskjellige videokonverteringsprogrammer tilgjengelig for å endre typen videofil. Det er programmer som utfører konvertering for alle typer filer, slik at du kan få en videofil fra en video i avi-format til Mpeg4, 3gp, vob og andre populære formater. Med SUPER-omformeren kan du for eksempel endre avi til de vanligste formatene ved å velge avanserte video- og lydkvalitetsinnstillinger. Etter at du har startet programmet, må du velge kildefilen og spesifisere ønsket format, hvoretter filen skal konverteres.

Steg 2

Det er programmer som er designet for å konvertere avi-filer til formater som oppfyller kravene for å spille spesifikke modeller av mobile enheter. For eksempel, for å få en video fra en avi-fil som kan spilles på de fleste Nokia-smarttelefoner, må du bruke en av følgende omformere: Format Factory, Free Zune, Any Video, etc. Du kan bruke Movies2iPhone, iSquint, VisualHub, etc. til å endre avi for videoavspilling på iPhone.

Anbefalt: