Hvordan Stille Inn Vindusstørrelsen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Stille Inn Vindusstørrelsen
Hvordan Stille Inn Vindusstørrelsen

Video: Hvordan Stille Inn Vindusstørrelsen

Video: Hvordan Stille Inn Vindusstørrelsen
Video: HVORDAN PLØYE RIKTIG? 2024, Kan
Anonim

En person som nettopp har begynt å mestre en datamaskin, vil utvilsomt møte en rekke oppgaver som ikke så mye en avansert, men til og med en vanlig bruker, bare vil briste i en knyttneve. En av dem er vinduendring.

Hvordan stille inn vindusstørrelsen
Hvordan stille inn vindusstørrelsen

Bruksanvisning

Trinn 1

Flytt markøren over kanten for å endre størrelsen på et vindu. Når det ser ut som en dobbelhodet pil, holder du nede venstre knapp og drar musen i ønsket retning. Følgelig vil vinduet krympe (hvis det trekkes innover) eller forstørres (hvis det er utover). Denne handlingen kan brukes på alle sider av vinduet: topp, bunn, venstre og høyre. For å endre størrelse på to ansikter samtidig, flytt markøren over hjørnet av vinduet. I dette tilfellet vil det også ta form av en dobbeltsidig pil, men nå diagonal. Hold nede venstre knapp og dra musen i ønsket retning.

Steg 2

Det er verdt å merke seg her at i Windows 7 (populært - "syv") lagres størrelsene for alle vinduer automatisk etter at de er endret. Og i Windows XP-operativsystemet er det en egen innstilling for dette.

Trinn 3

For å gjøre dette, åpne vinduet "Mappealternativer" (husk at vi nå vurderer saken med Windows XP). Du kan gjøre dette på flere måter, som hver begynner med det faktum at du trenger å åpne kontrollpanelet: Klikk på "Start" -knappen, som ligger på venstre side av oppgavelinjen, og velg deretter "Kontrollpanel" punkt. Nå, faktisk, måtene. Den første - allerede i kontrollpanelvinduet, klikker du på hovedmenyelementet "Verktøy"> "Mappealternativer". For det andre, hvis kontrollpanelet vises etter kategorier, klikker du på "Utseende og temaer" og deretter "Mappealternativer". For det tredje - hvis kontrollpanelet har et klassisk utseende, er det bare å dobbeltklikke på elementet "Mappealternativer".

Trinn 4

I vinduet som vises velger du "Vis" -fanen, og deretter finner du elementet "Husk visningsalternativer for hver mappe" i "Avanserte alternativer" -listen og setter en hake ved siden av den. Klikk "Bruk" og deretter OK for å lagre endringene. På samme måte endres dimensjonene til ikke bare mapper, men også programmer: nettlesere, spill, spillere, etc.

Anbefalt: