Hvordan Installere Nettverksdrivere

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Installere Nettverksdrivere
Hvordan Installere Nettverksdrivere

Video: Hvordan Installere Nettverksdrivere

Video: Hvordan Installere Nettverksdrivere
Video: Проблема с отсутствием адаптера Wi-Fi Windows 10 || 💥 Исправить Wi-Fi || Часть-1 2024, April
Anonim

En datamaskin inneholder mange forskjellige enheter som utfører mange forskjellige oppgaver. Dette er et skjermkort som et bilde vises på skjermen med, og et lydkort for å gjenskape lyd og stemme, og et nettverkskort som en datamaskin kan kobles til Internett og et lokalt nettverk med. Alle enheter kan ikke telles opp! For at operativsystemet skal kunne oppdage og samhandle med dem, er det behov for spesielle programmer, som kalles drivere.

Hvordan installere nettverksdrivere
Hvordan installere nettverksdrivere

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis noen av enhetene på datamaskinen din ikke vil fungere, bør du først sjekke om en bestemt driver er installert på datamaskinen din som samsvarer med operativsystemet ditt.

For å komme i gang i Windows XP, høyreklikker du på "Min datamaskin" -snarveien og finner "Egenskaper", naviger deretter til "Maskinvare" -fanen og klikk på "Enhetsbehandling" -knappen. I Windows Vista eller Windows 7 velger du Enhetsbehandling-delen på venstre side av vinduet i stedet for kategorien Generelt.

Steg 2

Avsnittet Enhetsbehandling viser alle enhetene på datamaskinen din. Både interne og eksterne enheter vises her. Blant de mange enhetene kan det være enheter som er merket med ikoner med et spørsmål eller utropstegn. Disse ikonene advarer deg om at de nødvendige driverne ikke er installert for denne enheten eller er installert feil.

Trinn 3

I dette tilfellet må du sette en plate med de nødvendige driverne i datamaskinen, hvis de ikke er der, må du laste ned driverne fra Internett. I vinduet høyreklikker du på den valgte enheten og velger "Oppdater drivere …".

Velg ønsket installasjon: fra disk eller mappe, ikke glem å fortelle operativsystemet mappen eller disken der driverne som skal installeres ligger. Vent noen sekunder på at Windows skal installere driverne, enheten din vil begynne å fungere aktivt og riktig.

Som du kan se, er det ikke noe vanskelig å installere de nødvendige driverne. Det viktigste er å velge riktig enhet som krever installasjon av driveren, samt å finne programmet som passer for din versjon av operativsystemet. Og, selvfølgelig, ikke miste driverplatene som følger med kjøpet av en datamaskin eller andre enheter.

Anbefalt: