Hvilken Spiller Som Leser Avi-formatet

Innholdsfortegnelse:

Hvilken Spiller Som Leser Avi-formatet
Hvilken Spiller Som Leser Avi-formatet

Video: Hvilken Spiller Som Leser Avi-formatet

Video: Hvilken Spiller Som Leser Avi-formatet
Video: 8 самоделок своими руками по ремонту за 5 лет. 2024, Kan
Anonim

Noen PC-brukere kan ha et problem med at mediaspilleren ikke leser.avi-formatet. Et lignende problem kan være forbundet med både selve spilleren og mangel på kodeker på datamaskinen.

Hvilken spiller som leser avi-formatet
Hvilken spiller som leser avi-formatet

I dag kan mange PC-brukere, spesielt nybegynnere, støte på et problem - mediaspilleren spiller ikke.avi-filen. Filformatet i seg selv er ganske vanlig, men for at programvaren som er installert på datamaskinen skal kunne spille den, er det behov for spesielle kodeker. Det er takket være kodekene som er installert på datamaskinen at det blir mulig å spille av visse lyd- og videoformater. For å løse et presserende problem, kan du installere slike kodeker eller bruke en spiller som installerer dem automatisk.

K-lite Codec-pakke

Hvis du allerede har en moderne spiller installert på datamaskinen din, trenger du bare å oppdatere kodeker. For å gjøre dette kan du laste ned K-lite Codec Pack. K-lite Codec Pack er en spiller og et universelt sett med kodeker i forskjellige lyd- og videoformater, alt sammen samlet. Hver bruker kan installere kodeker automatisk ved å velge et av alternativene som presenteres: Basic, Standart, Full og Mega. Det første alternativet inneholder minimum antall kodeker. Den andre er litt større. Fullversjonen inneholder de mest populære kodeker (mest). Mega - inkluderer absolutt alt. Avanserte brukere kan enkelt installere akkurat det de trenger. Dette kan gjøres umiddelbart før installasjonsprosessen ved å merke de nødvendige lyd- og videoformatene, som deretter vil spilles av denne spilleren (inkludert avi-format).

KMPlayer

I tillegg til K-lite Codec Pack-spilleren, er det en annen like populær og etterspurt spiller - KMPlayer. Denne programvaren inneholder mange nyttige funksjoner. Med denne spilleren kan brukeren enkelt spille av video- og lydopptak av de fleste av de mest populære formatene: avi, dvd, mkv, 3gp, mpeg, wmv, etc. De viktigste fordelene med denne spilleren er fleksibiliteten til innstillinger, så vel som et ganske stort antall innebygde kodeker. I motsetning til K-lite Codec Pack, installerer KMPlayer kodeker automatisk, uavhengig av bruker. Dermed viser det seg at denne spilleren er mest egnet for nybegynnere.

På grunnlag av KMPlayer ble en annen opprettet - Daum PotPlater. Dette alternativet har alle de samme fordelene som KMPlayer. Den har et lignende grensesnitt, nesten de samme innstillingene, men forskjellen er at den installerer flere kodeker.

Anbefalt: