Slik Deaktiverer Du Lydkortet

Innholdsfortegnelse:

Slik Deaktiverer Du Lydkortet
Slik Deaktiverer Du Lydkortet

Video: Slik Deaktiverer Du Lydkortet

Video: Slik Deaktiverer Du Lydkortet
Video: #slik#ковка#двенаха Ковка на ваз 2112 SLIK R-15. СЛИКИ ЗА 12 ТЫСЯЧ 😱😱😱 мечты сбываются!!! 2024, Kan
Anonim

Behovet for å deaktivere det integrerte lydkortet oppstår når en ekstra lydenhet er installert i systemenheten på datamaskinen. For å fullføre denne prosedyren trenger du ingen spesielle ferdigheter, det er nok å ha administratorrettigheter.

Slik deaktiverer du lydkortet
Slik deaktiverer du lydkortet

Bruksanvisning

Trinn 1

Etter at du har installert det nye lydkortet, må du slå på datamaskinen og logge på med en konto med administratorrettigheter. Du vil ikke kunne koble det integrerte kortet fra den begrensede brukerprofilen.

Steg 2

Klikk på "Min datamaskin" -ikonet med høyre museknapp, i hurtigmenyen som åpnes, velg "Egenskaper" -kommandoen. Gå til delen "Enhetsbehandling" i den nye dialogboksen.

Trinn 3

Hvis Min datamaskin-ikonet ikke er på skrivebordet, åpner du Start-menyen, går til Kontrollpanel-appleten og åpner Enhetsbehandling-delen.

Trinn 4

Utvid lyd-, video- og spillkontrollere og høyreklikk på ikonet for riktig lydkort du vil deaktivere.

Trinn 5

I hurtigmenyen som vises samtidig velger du kommandoen "Deaktiver" eller "Slett". I sistnevnte tilfelle vil avinstallasjonsprosedyren for driver utføres. Denne handlingen er reversibel. Hvis du trenger å slå på enheten igjen, vil det være nok til å installere den nåværende driverversjonen.

Trinn 6

Hvis systemet reagerer med en feil på noen av de ovennevnte handlingene, velger du Egenskaper fra samme meny og klikker deretter Deaktiver i kategorien Driver i lydenhetens systemdialogboks. Et annet alternativ er å fjerne driveren for tavlen helt ved å klikke på den tilsvarende knappen.

Trinn 7

Når du har fullført deaktiveringen eller fjerningen av den integrerte kortdriveren, må du sjekke om det finnes lignende systemfiler for den nylig installerte enheten. For å gjøre dette kan du bruke Oppdater-kommandoen fra Driver-fanen i den nye lydkortdialogboksen.

Anbefalt: