Hvordan Dele Et Diskbilde

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dele Et Diskbilde
Hvordan Dele Et Diskbilde

Video: Hvordan Dele Et Diskbilde

Video: Hvordan Dele Et Diskbilde
Video: Hvordan dele dokumenter og mapper i Google Disk 2024, Kan
Anonim

Du kan ikke bare brenne bilder. Ethvert diskbilde kan deles i flere deler. Dette kan være nyttig hvis selve bildet har en kapasitet på fem gigabyte eller mer, og du må brenne det til en DVD. Det passer tydeligvis ikke på en standard DVD, men det er fullt mulig å dele bildet i flere deler og brenne det på et par plater. I tillegg, hvis du ikke har DVDer for hånden, har du bare et par CDer, du kan dele DVD-bildet i flere deler og brenne dem til CD.

Hvordan dele et diskbilde
Hvordan dele et diskbilde

Nødvendig

datamaskin, arkivar WinRAR

Bruksanvisning

Trinn 1

For å dele et diskbilde i flere deler, trenger du en WinRAR arkiver. Hvis den ikke allerede er installert på datamaskinen din, kan du laste den ned fra Internett og installere den. Deretter går du til mappen der diskbildene er lagret og velger den du vil dele i flere deler ved å høyreklikke på den. I kontekstmenyen som vises velger du kommandoen "Legg til i arkiv".

Steg 2

Nå finner du påskriften "Profiler" i programvinduet. Under denne innskriften finner du linjen "Arkivformat", der du velger Rar som arkivformat. Nedenfor er parameteren "Komprimeringsmetode". Klikk på pilen ved siden av denne parameteren. En liste over filkomprimeringsalternativer åpnes, og velg "Ingen komprimering", siden hovedoppgaven er å dele bildet i deler, og ikke arkivere det. Hvis du velger "Normal" eller "God" i linjen "Kompresjonsmetode", vil prosessen med å dele bildet være veldig lang.

Trinn 3

Under parameteren "Komprimeringsmetode" er linjen "Del opp i volumer etter størrelse". Det er også en pil motsatt denne linjen. Klikk på den. Alternativer for filseksjoner vises. Du kan dele filen i 700 megabyte biter eller velge et annet alternativ. Du trenger ikke velge et av alternativene som er gitt. Klikk på denne linjen med musen og skriv inn volumet på bildefragmentene. Merk - kapasiteten til fragmentene er angitt i byte, så ikke feilberegn. Når du har angitt de nødvendige parametrene, klikker du OK.

Trinn 4

Etter å ha fullført prosessen vil du ha flere separate arkiver. De er alle fragmenter av det samme bildet. Nå kan disse arkivene brennes på flere plater. For å få et helt bilde fra dem igjen, klikk på et av arkivene med høyre museknapp og velg kommandoen "Pakk ut" i menyen som vises. Velg mappen der du vil trekke ut arkivet. Når du er ekstrahert, får du hele bildet igjen. Vær oppmerksom på at alle fragmenter med glidelås må være i samme mappe før ekstraksjon.

Anbefalt: