Hvordan Overføre Filer I Queep

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Overføre Filer I Queep
Hvordan Overføre Filer I Queep

Video: Hvordan Overføre Filer I Queep

Video: Hvordan Overføre Filer I Queep
Video: Michael Jackson и Freddie Mercury There Must Be More to Life Than This (Джексон и Меркурий) 2024, Kan
Anonim

QIP er et av de mest populære online messenger-programmene. Den er designet for å utveksle tekstmeldinger og filer med andre brukere av lignende programmer (ICQ, Jabber, Miranda, MSN, etc.) i sanntid.

Hvordan overføre filer i Queep
Hvordan overføre filer i Queep

Bruksanvisning

Trinn 1

Start Qip og finn ønsket bruker i kontaktlisten. Høyreklikk på den funnet linjen i listen, og velg Send fil fra hurtigmenyen. Som et resultat åpnes en standard filsøk-dialog.

Steg 2

Finn filen på datamaskinen du vil overføre til denne brukeren, velg den og klikk på "Åpne" -knappen. Sendingsprosessen vil bli lansert og et vindu vises på skjermen med tittelen "Filoverføring" og informasjon om den nåværende tilstanden. Det er to knapper i dette vinduet, den ene er designet for å avbryte prosessen ("Avbryt"), og ved å trykke på den andre ("Lukk"), må du lukke dette vinduet på slutten av filoverføringsprosessen. "Avbryt" -knappen vil også være tilstede i meldingsvinduet til denne brukeren hele tiden filen overføres.

Trinn 3

Vent til meldingen "Last ned fullført" vises i informasjonsvinduet og klikk på "Lukk" -knappen. Messenger sender automatisk mottakeren en lenke til den nedlastede filen - den blir lagret på Qip-serveren. Du kan kopiere denne lenken i meldingsvinduet og bruke den etter eget skjønn - for eksempel, i stedet for å gjenta hele prosedyren, send den til en annen mottaker av denne filen.

Trinn 4

Det er en annen måte å overføre - gjennom meldingsboksen. Velg ønsket bruker i kontaktlisten og dobbeltklikk for å åpne meldingsvinduet. Et antall ikoner er plassert over tekstinntastingsfeltet - et blått bilde med en pil er ment for sending av en fil. Du kan åpne rullegardinlisten som er knyttet til den og velge å sende filen gjennom Qip-serveren (“Send filer via file.qip.ru”), eller uten en slik mellomtjener (“Send filer direkte”). I det første tilfellet vil alt skje som beskrevet i forrige trinn, og det andre vil kreve at mottakeren av filen gir sitt samtykke til å godta den innkommende forbindelsen.

Anbefalt: