Slik Installerer Du To Skype

Innholdsfortegnelse:

Slik Installerer Du To Skype
Slik Installerer Du To Skype

Video: Slik Installerer Du To Skype

Video: Slik Installerer Du To Skype
Video: Slik installerer du Lync 2010 2024, Kan
Anonim

I dag er Skype en av de mest populære budbringere som ikke bare støtter tekstmodus kjent for alle, men som også lar deg lage lydkonferanser og foreta videosamtaler. Datakryptering i Skype regnes som den mest pålitelige, som millioner av brukere elsker det. En ganske stabil og multifunksjonell messenger kunne ikke unnlate å oppnå en slik popularitet.

Slik installerer du to Skype
Slik installerer du to Skype

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du trenger å kjøre flere versjoner av Skype samtidig, må du grave litt i kommandolinjen eller snarveiegenskapene. Faktum er at det er umulig å installere to eksemplarer av programmet samtidig, selv om du bruker forskjellige versjoner for disse formålene. Men det er mulig å starte Skype samtidig to ganger, mens i hvert program som kjører kan du logge på med et nytt brukernavn.

Steg 2

Hvis du ikke trenger å starte to eksemplarer av Skype ofte, er det bedre å gjøre dette via kommandolinjen. Trykk på Win + r og skriv "cmd" i inndatelinjen. Skriv inn "cd.." kommandoen to ganger for å bytte til rotkatalogen. Skriv deretter inn kommandoene "cd-programfiler", "cd skype" og "cd-telefon". Du er i katalogen som inneholder skype.exe-filen. Skriv inn "skype.exe / sekundær" i kommandolinjen for å starte en ny kopi av Skype.

Trinn 3

Hvis du planlegger å kjøre to Skype med jevne mellomrom, er det bedre å lage en ekstra snarvei. Åpne egenskapene til snarveien, og skriv inn følgende i linjen "arbeidsmappe:" C: Programfiler Skypephone / sekundær ".

Anbefalt: