Hvordan Aktivere USB-lading

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Aktivere USB-lading
Hvordan Aktivere USB-lading

Video: Hvordan Aktivere USB-lading

Video: Hvordan Aktivere USB-lading
Video: Загрузите lenovo thinkpad с USB 2024, April
Anonim

Mange enheter støtter lading fra en datamaskins USB-port. Dette er ganske praktisk, siden enhetene ikke tar opp ekstra stikkontakter, er tilkoblingskablene egnet for mange enheter og så videre. Også denne lademetoden har sine ulemper.

Hvordan aktivere USB-lading
Hvordan aktivere USB-lading

Nødvendig

kabel som kobler enheten til datamaskinen

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis batteriet på enheten lades autonomt, setter du den inn i laderen og kobler den til den tilsvarende porten på datamaskinen. Vær oppmerksom på at datamaskinen må være slått på gjennom hele ladeprosessen og ikke må gå i hvilemodus, konfigurer disse parametrene i egenskapene til skrivebordet og i "Strømforsyning" -menyen.

Steg 2

Hvis du vil lade batteriet ved å koble enheten til en datamaskin ved hjelp av en USB-kabel, må du sørge for at denne handlingen er tilgjengelig for enhetsmodellen din (du kan lese instruksjonene som følger med settet). Dette gjelder hovedsakelig kameraer, sjeldne telefonmodeller, videokameraer og så videre.

Trinn 3

I tilfelle problemer med lading av enheter via USB-porten på datamaskinen, må du kontrollere funksjonaliteten til kontaktene ved å koble enhetene til en annen port. Vær også oppmerksom på at datamaskinen kan starte på nytt når den lader flere USB-enheter samtidig, siden strømforsyningsenheten ikke er kraftig nok til å utføre de nødvendige operasjonene. I dette tilfellet er det verdt å stoppe samtidig lading av enheter fra USB og om mulig erstatte strømforsyningen med en kraftigere.

Trinn 4

Vær også oppmerksom på tilleggsalternativene for å koble enheter til en datamaskin, mens du lader den, kan du også utføre operasjoner med enhetsfiler, bruke forskjellige innstillinger og så videre. Hvis du synkroniserer enheter, kan ladetiden øke.

Trinn 5

Hvis enheten din bare har en ladekabel for tilkobling via et USB-grensesnitt, og du ikke har konstant tilgang til en datamaskin, kan du kjøpe en spesiell adapter for å koble en USB-kabel til et stikkontakt. Dette er spesielt praktisk for eiere av bærbare spillere.

Anbefalt: