Hvordan Komme Inn I Registeret

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Inn I Registeret
Hvordan Komme Inn I Registeret

Video: Hvordan Komme Inn I Registeret

Video: Hvordan Komme Inn I Registeret
Video: Hvordan komme inn på Medisinstudiet i Oslo? | University of Oslo | ArhaMedic 2024, April
Anonim

Windows-registeret er et "sted" som lagrer informasjon om alle programmer som er installert på en datamaskin, filer, dokumenttilknytninger, systeminnstillinger, personlige innstillinger til databrukere og mye mer. I fysisk forstand lagres ikke registeret noe spesifikt sted, det er bygget fra mange filer som er lagret i forskjellige systemmapper. Systemregisteret er en veldig kompleks struktur som må håndteres forsiktig.

Hvordan komme inn i registeret
Hvordan komme inn i registeret

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er minst tre måter å registrere Windows-systemregisteret på. Den første av dem består i en direkte trinnvis overgang til en bestemt del av systemmenyen, som er ansvarlig for arbeidet med registeroppføringer. For å komme dit, må du gå til følgende adresse: Systemstasjon C -> Windows-mappe -> System32-mappe. I mappen som åpnes, må du finne en fil som heter regedit.exe eller regedit32.exe. Deretter åpner du den angitte filen ved å dobbeltklikke på venstre museknapp. Et programvindu for redigering av registeret åpnes foran deg.

Steg 2

Den neste måten er å bruke den innebygde Run-menyen, som ligger i Start-linjen. For å starte registerredigereren, gå til adressen: "Start" -> "Alle programmer" -> "Tilbehør" -> "Kjør". Etter at du har startet programmet, åpnes et lite vindu foran deg. Skriv inn regedit i linjen for inntasting av tekst og trykk Enter. Etter disse trinnene åpnes også applikasjonsmenyen for redigering av systemregisteret foran deg.

Trinn 3

Hovedformålet med å jobbe med registeret er å fjerne det for unødvendige oppføringer etter avinstallering av programmer. Det er ganske vanskelig å utføre slike operasjoner manuelt, fordi de gjenværende postene og nøklene er spredt på forskjellige grener. For å forenkle og automatisere oppgaven kan du bruke programmer som er alternative til standard Windows-registereditor. I tillegg til de vanlige funksjonene til registereditoren, har de et helt sett verktøy som lar deg automatisk takle forskjellige problemer. Til slutt stabiliserer og optimaliserer driften av hele systemet. For å begynne å bruke dem, må programmene lastes ned og installeres på datamaskinen din. Blant de mange applikasjonene som presenteres, kan følgende skilles ut: RegRun Security Suite Gold, Reg Organizer, Abexo Registry Cleaner, Registry Mechanic og andre.

Anbefalt: