Hvordan Fjerne Unødvendige Programmer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne Unødvendige Programmer
Hvordan Fjerne Unødvendige Programmer

Video: Hvordan Fjerne Unødvendige Programmer

Video: Hvordan Fjerne Unødvendige Programmer
Video: hvordan man kan fjerne virus fra pc 2024, April
Anonim

Gradvis akkumuleres en stor mengde data i datamaskinens minne, noe som selvfølgelig påvirker driften av systemet. Med jevne mellomrom er det nødvendig å "rydde opp" harddisken. Først og fremst gjelder dette programmer som tidligere var installert, men som nå har mistet relevansen og ser ut til å være rett og slett unødvendige.

Hvordan fjerne unødvendige programmer
Hvordan fjerne unødvendige programmer

Nødvendig

  • - CCleaner,
  • - Totalt avinstalleringsprogram

Bruksanvisning

Trinn 1

For å fjerne unødvendige programmer i Windows brukes den innebygde programbehandleren. Den lar deg se en liste over nesten alle installerte verktøy, og utføre gjenopprettings- eller fjerningsoperasjoner med dem. For å komme inn i denne lederen, må du gå til "Kontrollpanel" (element i "Start" -menyen), og velge "Legg til eller fjern programmer". Avinstallering er vanligvis ufullstendig, siden avinstallasjonspakker for selve applikasjonene blir brukt. Ingenting slettes ved hjelp av systemet. Etter slik fjerning er det ofte tomme nøkler i registeret, og ekstra filer som pakken bare glemte å fjerne.

Steg 2

For å fikse avinstallasjonsfeil, kan du bruke CCleaner-systemrenseren. Det tømmer hurtigbufferen, fjerner alle midlertidige filer som noen gang er opprettet av forskjellige programmer, hjelper til med å fikse problemer med registeret, fjerne nøklene som er igjen etter slettingsoperasjoner, for å rydde opp ledig plass på harddisken ved hjelp av egne midler. Du kan også kjøre verktøyet for å fjerne unødvendige applikasjoner gjennom dette programmet, men i sitt arbeid er det ikke mye forskjellig fra arbeidet til standard Windows-rengjøringsbehandling.

Trinn 3

Det er spesielle ledere som fjerner programmer grundig og etterlater et minimum "søppel". Når du fjerner en stor mengde programvare, vil det være tilrådelig å bruke dem. Den mest kjente og populære avinstalleringen er Total Uninstall. Med hjelpen kan du slette ikke bare alle filer og registerdata, men også fjerne noen oppføringer fra rapporten om installasjonene som er gjort.

Anbefalt: