Hvordan åpne Vedlegg

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Vedlegg
Hvordan åpne Vedlegg

Video: Hvordan åpne Vedlegg

Video: Hvordan åpne Vedlegg
Video: Hvordan å lage et Fundament, betong etasjer og en veranda for en utvidelse med dine egne hender 2024, April
Anonim

Vedlagte filer i e-postmeldinger tillater ikke å oversette innholdet i meldingen til skriftlig form, men at adressaten selv kan se hva avsenderen vil vise. Noen ganger kan ikke vedlegg åpnes. Det kan være flere grunner til dette.

Hvordan åpne vedlegg
Hvordan åpne vedlegg

Bruksanvisning

Trinn 1

Det første du trenger for å åpne vedlegg er et program installert på datamaskinen din som lar deg se filer med de riktige utvidelsene. For eksempel er slike vanlige filer i MS Office 2010-versjonen lagret som standard i et format som ikke kan leses av eldre versjoner av office-programmer. Når du videresender en fil opprettet i et høyt spesialisert program, bør du vurdere om mottakeren kan åpne vedlegget. Det er bedre å bruke vanlige formater for sending. Eller sørg for at det samme programmet er installert på datamaskinen du bruker.

Steg 2

Noen moderne elektroniske e-posttjenester, for eksempel Gmail, lar deg åpne vedlegg uten å laste dem ned til datamaskinens harddisk. Dermed kan du se vedlagte filer selv om du ikke har de tilsvarende programmene installert. Det er sant at listen over formater som støttes for online visning ikke er så bred. I utgangspunktet er dette bilder, MS Office-dokumenter og Adobe PDF-filer. En alvorlig fordel ved å bruke denne tjenesten er imidlertid muligheten til å jobbe online med kontordokumenter, gjøre rettelser på dem, redigere dem osv.

Trinn 3

Hvis du står overfor problemet med å åpne vedlegg i e-postmeldinger via e-postklienter, for eksempel MS Outlook, sjekk programmets sikkerhetsinnstillinger. Også sikkerhetsinnstillingene bør sjekkes i andre programmer du bruker. Siden vedlagte filer kan inneholde virus, er det tilrådelig å skanne dem med et antivirus mens du laster ned til en datamaskin. Vanligvis gjør antivirusprogrammer dette som standard. Det er mulig at hvis du ikke klarer å åpne vedleggene, har de blitt blokkert av sikkerhetsmessige årsaker og for å bevare dataene dine.

Anbefalt: