Hva Er Det Beste Programmet For Bildebehandling

Innholdsfortegnelse:

Hva Er Det Beste Programmet For Bildebehandling
Hva Er Det Beste Programmet For Bildebehandling

Video: Hva Er Det Beste Programmet For Bildebehandling

Video: Hva Er Det Beste Programmet For Bildebehandling
Video: Bildebehandling 1 Gimp 2024, April
Anonim

Nesten ingen bilder blir lagt ut på Internett uten behandling i en grafisk redaktør. Å redusere bildestørrelse, korrigere farger, skarpe, korrigere en rotete horisont, erstatte bakgrunnen, retusjere hud og hår er bare noen få av problemene både profesjonelle og amatørfotografer må løse.

Fotokvaliteten kan forbedres
Fotokvaliteten kan forbedres

Gratis grafiske redaktører

Det er mange gratis bilderedigeringsprogrammer som er mer enn nok funksjonalitet for en hjemmebruker.

Hvis du absolutt ikke har erfaring med bilder og tid til å mestre komplekse og multifunksjonelle redaktører, er det best å bruke programmet Makeup. Pho.to. Det er intuitivt, bildebehandling gjøres med bare noen få museklikk. Samtidig er resultatet ganske passende for å legge ut et øyeblikksbilde på sosiale nettverk. I tillegg er det mulig å jobbe online og publisere resultatene som er oppnådd umiddelbart. Dette sparer tid og diskplass. Tjenesten er tilgjengelig på

Et veldig godt alternativ for en nybegynnerbruker er FotoMix-programmet. Funksjonaliteten er liten, men det lar deg enkelt lage gode collager. Programmet er ekstremt enkelt, du kan mestre det på bare noen få minutter. I tillegg er det mange videoopplæringsprogrammer om å jobbe i FotoMix på YouTube.

Hvis du likte å redigere bilder og ønsker å få flere alternativer, så ta en titt på PhotoScape. Programmet har mange funksjoner. Med hjelpen kan du klippe et bilde i deler eller kombinere flere bilder, legge til forskjellige effekter og dekorative rammer, lage animasjoner og mye mer.

Paint.net er en ganske kraftig grafikkredaktør som lar deg ikke bare redigere, men også lage bilder. Han vet hvordan man skal jobbe med lag, har et stort bibliotek med filtre og spesialeffekter. Grensesnittet til dette programmet er mye som Photoshop.

Den mest funksjonsrike gratis grafikredigereren Gimp. Når det gjelder evner, er det nesten like bra som Photoshop, og til og med overgår det når det gjelder å lage animasjon. Det er helt gratis. Det er en detaljert veiledning og mange referansematerialer.

Mange nyttige og praktiske funksjoner finner du i Picasa, et bildeditor levert av Google, som blant annet vil hjelpe deg med å sortere bildene dine og organisere lagring.

Betalt programvare for bildebehandling

Blant de betalte grafiske redaktørene beregnet på hjemmebrukeren, bør det bemerkes slike programmer som:

Effektveiviseren lar deg bruke mer enn 50 forskjellige filtre på bildene dine, og kombinere hvilke du kan få unike og til og med fantastiske bilder.

Collage Studio, ved hjelp av hvilket det er enkelt å lage effektive komposisjoner fra bildene dine og legge til forskjellige inskripsjoner og spesialeffekter til dem.

PhotoMAX, designet for å endre størrelse på og raskt konvertere bilder.

3D-rammer for å legge til stilige rammer til bildet ditt. I motsetning til andre lignende programmer, genererer denne redaktøren helt skygger, høydepunkter og andre lyseffekter.

Image Tools, et program for batchbehandling av bilder. Skiller seg i høy arbeidshastighet. Hovedfunksjoner: beskjæring av bilder, endring av størrelse, fargekorrigering, konvertering til svart-hvitt eller sepia.

Fra de profesjonelle grafiske redaktørene noterer vi oss Adobe Photoshop, som har nesten ubegrensede muligheter. Å mestre det vil imidlertid ta mye tid og krefter. I tillegg er prisen på programmet veldig høy.

Anbefalt: