Hvordan Starte En Datamaskin I Emuleringsmodus

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Starte En Datamaskin I Emuleringsmodus
Hvordan Starte En Datamaskin I Emuleringsmodus

Video: Hvordan Starte En Datamaskin I Emuleringsmodus

Video: Hvordan Starte En Datamaskin I Emuleringsmodus
Video: Hvordan koble to skjermer En PC/ windows 8 /How to connect two PC monitors 2024, Kan
Anonim

For å møte de varierte behovene for programvareutvikling og testing, er det ofte nødvendig å kjøre flere datamaskiner som kjører forskjellige operativsystemer samtidig. Det er veldig kostbart og ubeleilig å bruke fysiske datamaskiner med passende konfigurasjon. Heldigvis er det nå gratis programvare som lar deg fullstendig etterligne en fysisk datamaskin.

Hvordan starte en datamaskin i emuleringsmodus
Hvordan starte en datamaskin i emuleringsmodus

Nødvendig

  • - VirtualBox datamaskinemulatorprogram (tilgjengelig gratis på virtualbox.org);
  • - CD / DVD CD eller ISO-bilde av en plate med distribusjon av operativsystemet.

Bruksanvisning

Trinn 1

Opprett en ny virtuell maskin. I VirtualBox, trykk Ctrl + N eller klikk på "Ny" -knappen i verktøylinjen, eller velg "Maskin" og "Opprett" fra menyen. Veiviseren for den nye virtuelle maskinen vises. På den første siden i veiviseren klikker du bare på Neste-knappen. På den andre siden, skriv inn navnet på den virtuelle maskinen som skal opprettes, velg type og versjon av operativsystemet som skal installeres. På de neste sidene velger du hvor mye minne som er tilgjengelig for den virtuelle datamaskinen, og går gjennom fremgangsmåten for å lage virtuelle harddisker. På den siste siden, sjekk de angitte parametrene og klikk Fullfør-knappen.

Steg 2

Åpne konfigurasjonsdialogboksen til den opprettede virtuelle maskinen. Marker maskinen i listen over VirtualBox Virtual Machine Manager. Klikk på det valgte elementet i listen med høyre museknapp, eller velg elementet "Maskin" i hovedmenyen. Velg Egenskaper fra menyen som vises.

Trinn 3

Angi oppstartsrekkefølgen, antall prosessorer og virtualiseringsalternativer for den virtuelle maskinen. I egenskapsdialogen bytter du til "System" -delen. Klikk på kategorien Hovedkort. I Boot Order-listen setter du harddiskelementet først med knappene ved siden av og CD / DVD-ROM-nummeret. Still inn de ønskede parameterne på fanene "Prosessor" og "Akselerasjon".

Trinn 4

Sett parametrene for driften av grafikkundersystemet til den virtuelle maskinen. Bytt til "Display" -delen. Still inn størrelsen på videominnet til den virtuelle videoadapteren.

Trinn 5

Velg distribusjonsmediet for operativsystemet. Bytt til delen "Media". I Medielisten markerer du den virtuelle optiske stasjonen. I gruppen kontroller "Attributter" klikker du på knappen til høyre for rullegardinlisten "Kjør". I menyen som vises, velg enten den fysiske stasjonen som inneholder disken med installasjonsprogrammet for operativsystemet, eller klikk på elementet "Velg et optisk diskbilde …" og spesifiser banen til bildefilen.

Trinn 6

Konfigurer nettverksinnstillingene. Bytt til delen "Nettverk". Aktiver det nødvendige antallet nettverkskort, velg tilkoblingstyper og angi ytterligere parametere om nødvendig.

Trinn 7

Utfør ytterligere konfigurasjon av den virtuelle maskinen, om nødvendig. Velg kategoriene Audio, COM-porter og USB. Klikk OK.

Trinn 8

Begynn å etterligne datamaskinen din ved hjelp av VirtualBox. I den virtuelle maskinbehandleren klikker du på "Start" -knappen. Et nytt vindu på den løpende virtuelle maskinen åpnes. Installer operativsystemet som om du jobbet med en ekte datamaskin. Fortsett til videre arbeid.

Anbefalt: