Hvordan Kjøpe Programvare

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe Programvare
Hvordan Kjøpe Programvare

Video: Hvordan Kjøpe Programvare

Video: Hvordan Kjøpe Programvare
Video: Hvordan kjøpe en vare i våre nettbutikker 2024, Kan
Anonim

I dag laster mange ned programvare gratis. Men det er en rekke fordeler ved bruk av lisensiert programvare: fravær av feil og feil, muligheten for regelmessige oppdateringer osv. I tillegg unngår bruk av lisensiert programvare i organisasjoner problemer med loven.

Hvordan kjøpe programvare
Hvordan kjøpe programvare

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg riktig programvare for å unngå å kaste bort penger. For eksempel, hvis du trenger en grafisk editor, bestem deg om den skal fungere med raster- eller vektorbilder. Les anmeldelser om dette eller det programmet. Tenk på funksjonene og ytelsen til datamaskinen eller den bærbare datamaskinen. For at ethvert program skal fungere riktig (og i prinsippet installeres), trenger du et visst minimum RAM, ledig plass på harddisken og prosessorstrøm. For eksempel, noen antivirus, som installeres på en datamaskin med lite strøm, laster systemet tungt og kan generelt gjøre arbeidet umulig.

Steg 2

Du kan kjøpe lisensiert programvare i databutikker, på salgssteder for plater med musikk, filmer og programmer. Siden programvare til tider kan være dyr, kan du prøve å få den lønnsomt. Sammenlign priser i forskjellige kjeder og butikker i ditt område på forhånd, kostnadene kan variere betydelig. I mange butikker vil du motta et rabattkort, som lar deg kjøpe varer med rabatt i fremtiden.

Du kan kjøpe programvare i markedene til en lav pris, men der er den som regel ulisensiert.

Trinn 3

Kjøp plater med programmer fra nettbutikker (bøker, datamaskiner, multimedia). Dette er ofte enda mer fordelaktig. Ta samtidig hensyn til leveringskostnadene - velg en praktisk metode for deg selv (kontant levering, budlevering, selvhenting). Forsikre deg om at fraktkostnadene ikke "spiser opp" besparelsene dine, ellers er det lettere å kjøpe samme plate i en butikk nær hjemmet ditt.

Trinn 4

Du kan kjøpe lisensiert programvare på de offisielle nettstedene til utviklerne selv. Filer med programmet blir tilgjengelig for nedlasting etter betaling med kredittkort eller andre metoder. Før det tillater utviklere deg ofte å laste ned en demo-versjon av programmet, og hvis du vil bruke den videre, må du betale for fullversjonen.

Anbefalt: