Hvordan Aktivere 7 Laster

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Aktivere 7 Laster
Hvordan Aktivere 7 Laster

Video: Hvordan Aktivere 7 Laster

Video: Hvordan Aktivere 7 Laster
Video: LOSE FAT за 7 дней (потеря веса живота) | 5 минут домашней тренировки 2024, Kan
Anonim

Programvareprogrammet for 7 lastere ble designet for å utnytte Windows Seven-programvaren ulovlig. Bruken av den er i strid med lisensavtalen som brukeren godtar når han installerer dette operativsystemet på en datamaskin.

Hvordan aktivere 7 laster
Hvordan aktivere 7 laster

Nødvendig

Internett eller telefon tilgang

Bruksanvisning

Trinn 1

For å aktivere Windows Seven-operativsystemet, skriv inn produktnøkkelen i aktivatorvinduet. Du finner den på eller inne i programvareboksen hvis du kjøpte operativsystemet som et frittstående programvare. Hvis programvaren ble forhåndsinstallert på datamaskinen din når du kjøpte den, kan du finne et spesielt klistremerke på veggen til systemdekselet eller på bakdekselet på den bærbare datamaskinen.

Steg 2

Kontakt Microsofts kundestøtte på telefonnummeret som er oppført i aktivatoren hvis du ikke har internettilgang. Du vil høre en autoinformatør, som vil lede deg videre til å aktivere programmet. Du må oppgi lisenskoden for operativsystemet ved hjelp av toneoppringing, hvoretter du får en aktiveringskode, som du må oppgi i det aktuelle vinduet. Fullfør aktiveringsprosessen for Windows-operativsystemet.

Trinn 3

Hvis du står overfor et problem med kjøp av ikke-lisensiert programvare, kan du kontakte Microsofts støtte for å få et lisensiert operativsystem. I dette tilfellet må du oppgi dokumenter som bekrefter kjøpet av programmet fra en bestemt selger, for eksempel en salgskvittering eller en salgskvittering. Det samme gjelder for resten av utviklerens programvare.

Trinn 4

Ikke installer lisensierte kopier av operativsystemer på datamaskinen din som er aktivert ved hjelp av 7 lasterprogrammer og deres analoger, dette er ulovlig og kan medføre visse konsekvenser som følger av loven. Hvis du ikke vil betale for lisensiert programvare, bruk gratis analoger.

Anbefalt: