Hvordan åpne Midlertidige Filer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Midlertidige Filer
Hvordan åpne Midlertidige Filer

Video: Hvordan åpne Midlertidige Filer

Video: Hvordan åpne Midlertidige Filer
Video: Hvordan slette midlertidige filer i firefox (MAC) 2024, Kan
Anonim

Du har sikkert sett shs- eller shb-filer på harddisken din. Dette er midlertidige tekstdokumentfiler. De kan enkelt åpnes ved hjelp av MS Word-verktøyet, men de nyeste versjonene av dette produktet tillater ikke dette.

Hvordan åpne midlertidige filer
Hvordan åpne midlertidige filer

Nødvendig

  • Programvare:
  • - tekstredigerer "Notisblokk";
  • - Regedit registerredaktør.

Bruksanvisning

Trinn 1

I de nyeste versjonene av operativsystemene i Windows-familien brukes filer med shs og shb-utvidelser for langvarig lagring av utklippstavlens innhold. Selv om du aktiverer alternativet "Skjermutvidelser" i Windows Utforsker, vil filer av denne typen ha en skjult utvidelse. Faktisk er formatet på disse filene ganske vanskelig å gjenkjenne.

Steg 2

Den primære plasseringen for denne filtypen er brukerutpekte midlertidige mapper. Fordi de fleste brukere endrer ikke plasseringen til disse katalogene, og derfor er hovedlagringen for disse dokumentene C: WindowsTemp. Når du surfer på denne katalogen, vil du sannsynligvis støte på en vanskelighetsgrad - rot med forskjellige mapper, konfigurasjonsfiler, bilder og andre dokumenter.

Trinn 3

Du kan prøve å åpne midlertidige dokumenter ved hjelp av tekstredigeringsprogrammet MS Word 2003 og eldre versjoner. I 2007-utgivelsen er denne funksjonen fraværende, fordi slike filer kan inneholde sider med skript for applikasjoner som blir lansert, dvs. virus. Men til tross for dette forbudet, kan du omgå beskyttelsessystemet hvis du med sikkerhet vet at det ikke er data inne i disse filene som er farlige for systemets levetid.

Trinn 4

Det første du må gjøre er å kopiere shscrap.dll-filen fra Windows XP-operativsystemet til Windows Seven. Hvis du for eksempel ikke får det ut av systemmappen, har du ikke installert Windows XP, kan filen kopieres fra lenken som er angitt i delen "Ytterligere kilder" på denne siden.

Trinn 5

Du må også kopiere filen scraps.reg til harddisken din ved hjelp av lenken i "Ekstra kilder" -blokken. Åpne Registerredigering. For å gjøre dette, klikk på "Start" -menyen og velg "Kjør". I vinduet som åpnes, skriv inn regedit og klikk "OK" -knappen.

Trinn 6

I hovedvinduet til programmet importerer du reg-filen som er kopiert fra lenken. Etter at du har startet systemet på nytt, kan du enkelt se innholdet i de midlertidige filene.

Anbefalt: