Hvordan Du Bærer Den Bærbare Datamaskinen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Du Bærer Den Bærbare Datamaskinen
Hvordan Du Bærer Den Bærbare Datamaskinen

Video: Hvordan Du Bærer Den Bærbare Datamaskinen

Video: Hvordan Du Bærer Den Bærbare Datamaskinen
Video: Крутейший 5 осевой ЧПУ фрезер - Pocket NC V2-50 2024, Kan
Anonim

Når du arbeider med en mobil datamaskin, er det viktig å følge visse regler. Feil håndtering av den bærbare datamaskinen kan skade visse deler og forkorte datamaskinens levetid.

Hvordan du bærer den bærbare datamaskinen
Hvordan du bærer den bærbare datamaskinen

Bruksanvisning

Trinn 1

Husk den grunnleggende regelen for å transportere den mobile datamaskinen din: Bær aldri den bærbare datamaskinen når den er slått på. Praksis viser at denne metoden fører til skade på harddisker. Enhver risting av denne enheten under bruk kan forårsake riper på platene.

Steg 2

Bruk en spesiell sak til å bære den bærbare datamaskinen din, eller bedre - en veske. Velg dette tilbehøret på en ansvarlig måte. En bærbar veske av høy kvalitet skal være solid nok. I tillegg må den inneholde pakninger og festestropper. Deres tilstedeværelse vil forhindre uønskede vibrasjoner som oppstår under overføring av enheten.

Trinn 3

Velg størrelsen på vesken din ved å spesifisere dimensjonene på den mobile datamaskinen. Det meste av dette tilbehøret er designet for å transportere en bærbar PC med en viss matrise diagonal (14, 15,6 og 17 tommer).

Trinn 4

Når du kjøper en pose, må du være oppmerksom på følgende kvaliteter: vannmotstand og rammens styrke. Tilstedeværelsen av et slikt tilbehør forhindrer at fuktighet kommer inn i saken under lett regn og beskytter den bærbare datamaskinen mot fall.

Trinn 5

Vær spesielt forsiktig når du flytter mobilen din i løpet av den kalde årstiden. La enheten avkjøles til romtemperatur etter at den er slått av. Ikke slå på den bærbare datamaskinen etter en plutselig endring i omgivelsestemperaturen. Dette fører vanligvis til kondens.

Trinn 6

Husk at frysende temperaturer kan påvirke driften av batteriet og flytende krystallmatrise negativt. Slå aldri på den bærbare datamaskinen ute om vinteren.

Trinn 7

La den mobile PC-en komme til romtemperatur. Det er best å vente minst en time før du slår på enheten.

Trinn 8

Hvis du ikke vil bruke en veske, skaff deg en bærbar ryggsekk. Den har en plastbeholder forseglet med et spesielt materiale. Denne ryggsekken vil perfekt beskytte datamaskinen din i tilfelle et fall og forhindre at fukt kommer inn i enheten.

Anbefalt: