Hvordan Blinke En 4200 Patron

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Blinke En 4200 Patron
Hvordan Blinke En 4200 Patron

Video: Hvordan Blinke En 4200 Patron

Video: Hvordan Blinke En 4200 Patron
Video: долгий прогрев, тусклая грязная печать (ремонт бушигна) Samsung SCX-4200 2024, Kan
Anonim

Å blinke patronbrikkesettet er en standard prosedyre for videre funksjon etter påfylling. Merk at i tillegg til denne prosedyren, finnes det alternative metoder for omprogrammering av kassetten.

Hvordan blinke en 4200 patron
Hvordan blinke en 4200 patron

Nødvendig

  • - fastvareprogram;
  • - Programmerer.

Bruksanvisning

Trinn 1

Last ned patronens blinkende program som passer for din modell. Det er best å bruke de nyeste versjonene, men blant de tilgjengelige, foretrekk de som har kommentarer og positive anmeldelser. Les instruksjonene for blinking som er knyttet til programmet.

Steg 2

Hvis du ikke er sikker på at du vil kunne utføre sekvensen som kreves for å blinke, kan du kontakte hjelp fra servicesenterspesialister som vil gjøre dette uten å risikere kassetten. Vær også oppmerksom på at det er et alternativ til omprogrammering - å bytte ut patronbrikken. Finn ut hvilket alternativ som er best for deg.

Trinn 3

Hvis du likevel bestemmer deg for å blinke Samsung 4200-kassetten, må du kjøpe en spesiell programmerer. Denne enheten kan kjøpes i radiobutikker, databutikker og kopimaskiner. Du kan også bestille denne enheten på byfora eller lage den selv hvis du har passende ferdigheter.

Trinn 4

Les instruksjonene for bruk av patronbrikkesettprogrammereren. Finn skjemaene du trenger i fastvareprogrammet ditt, og i henhold til menyinstruksjonene, omprogrammerer du kassetten ved å angi nye parametere for den.

Trinn 5

Etter omprogrammering, rengjør kassetten for tonerrester, da ellers vil ikke utskriftskvaliteten være som forventet. Det kan være striper og stygge striper, flekker og hull i dokumentene. Legg toner i beholderen. Best av alt, ikke fyll den til slutt, siden den ikke blir brukt opp likevel. Deretter installerer du den blinkende patronen i skriveren. Hvis det er anerkjent som komplett, og utskriften skjer uten problemer, gjorde du alt riktig.

Anbefalt: