Hvordan Formatere En Ekstern Stasjon

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Formatere En Ekstern Stasjon
Hvordan Formatere En Ekstern Stasjon

Video: Hvordan Formatere En Ekstern Stasjon

Video: Hvordan Formatere En Ekstern Stasjon
Video: Apple hvordan formatere en disk i MAC EX fat formatering 2024, Kan
Anonim

I dag kan eksterne harddisker programmeres med flere filsystemalternativer. For at enheten skal fungere på PCen din, må du formatere den riktig.

Hvordan formatere en ekstern stasjon
Hvordan formatere en ekstern stasjon

Nødvendig

Datamaskin, ekstern harddisk

Bruksanvisning

Trinn 1

I dag er det flere typer eksterne harddisker. Noen av dem er implementert med forhåndsinstallert formatering for et bestemt filsystem, mens noen enheter er universelle, er de formatert for ønsket filsystem når disken er koblet til datamaskinen. La oss se på to alternativer for formatering av en ekstern harddisk.

Steg 2

Formatering av en plate med et forhåndsinstallert filsystem. Etter at du har koblet enheten til datamaskinen din, vises den i delen "Min datamaskin", men det er kanskje ikke mulig å skrive filer til den, siden filsystemet på datamaskinen din og systemet på harddisken kanskje ikke kamp. For at enheten skal bli tilgjengelig for opptak, må den formateres i henhold til parametrene du trenger. Høyreklikk på enhetsgenveien og velg "Format". I vinduet som åpnes, still inn "Formatering" -parameteren og klikk på "Start" -knappen. Etter at operasjonen er fullført, blir enheten tilgjengelig for skriving og lesing av filer.

Trinn 3

Formatering av en universell disk. I dette tilfellet, mens du kobler enheten til datamaskinen, må du installere driverne på PC-en, som du finner i pakken med harddisken. Installasjonsveiviseren vil automatisk oppdage datamaskinens filsystem og formatere enheten med riktige parametere.

Anbefalt: