Hvordan Velge Et Kjøkkendesignprogram

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge Et Kjøkkendesignprogram
Hvordan Velge Et Kjøkkendesignprogram

Video: Hvordan Velge Et Kjøkkendesignprogram

Video: Hvordan Velge Et Kjøkkendesignprogram
Video: Узор для вязания крючком / Детское одеяло для вязания крючком / Узор из вязаного крючка 2024, Kan
Anonim

Mulighetene for 3D-design gjør det mulig å utføre en volumetrisk tegning av kjøkkenmøbler, som lar deg bestemme sammensetningen og utseendet på kjøkkenet før det produseres. Mange store produsenter tilbyr potensielle kjøpere å bruke sine egne applikasjoner for kjøkkeninnredning. For disse formålene er det både nettleser- og offline-programmer, mens sistnevnte har et utvidet sett med funksjoner.

Moderne programvare lar deg estimere volum og kostnad for arbeidet
Moderne programvare lar deg estimere volum og kostnad for arbeidet

Ved å bruke moderne materialer og tilbehør til produksjon av kjøkken, kan produsenter lage møbler som fullt ut oppfyller kundens ønsker. Mulighetene til moderne tredimensjonale modelleringsprogrammer lar kunden på forhånd bestemme sammensetningen og utformingen av kjøkkenmøbler, noe som i stor grad forenkler prosessen med den påfølgende produksjonen. 3D-design gir klienten muligheten til ikke å ty til tjenestene til profesjonelle designere, noe som reduserer prosjektets totale kostnad.

Bedriftsprogrammer

Noen (vanligvis store) møbelprodusenter gir sine kunder gratis applikasjoner som lar dem designe et kjøkken online. Disse programmene blir vanligvis lagt ut på selskapets offisielle nettsteder, mens grensesnittet deres er optimalisert så mye som mulig for det komfortable arbeidet til uforberedte brukere. Eksempler på bedriftsapplikasjoner inkluderer Haecker, Stolline og Ikea. Den største ulempen med programmer av denne typen er muligheten til å velge møbler og interiørelementer utelukkende fra katalogen til en bestemt produsent.

Universelle applikasjoner

Programmer som Google Sketchup kan ikke bare brukes til å designe møbler, men også til å lage andre tredimensjonale gjenstander. Disse programmene er enkle å lære, men funksjonaliteten deres er kanskje ikke nok til å representere prosjektet fullt ut.

Spesialiserte offline applikasjoner

Behovet for å installere slike programmer kompenseres av deres brede evner og økt arbeidshastighet. Apper som KitchenDraw lar deg ikke bare designe kjøkkenmøbler, men også ordne belysning og skape et komplett visuelt miljø. I motsetning til bedriftsapplikasjoner, lar slike programmer deg jobbe med en utvidet liste over elementer, inkludert produkter fra forskjellige produsenter. Elementene kombineres i biblioteker som kan lastes ned online og kobles til den installerte applikasjonen.

Visualisering

Resultatet av å lage en tredimensjonal modell er visualiseringen, som lar deg tydelig demonstrere interiørets utseende og funksjoner. Visualisering kan presenteres i form av bilder eller animasjonsmaterialer opprettet som et resultat av gjengivelse - en detaljert ramme-for-ramme tegning. Frakoblede applikasjoner lar deg lage høykvalitets bilder som er klare for utskrift.

Anbefalt: