Hvordan Avgjøre Om De Spiller Med Deg Eller Ikke

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Avgjøre Om De Spiller Med Deg Eller Ikke
Hvordan Avgjøre Om De Spiller Med Deg Eller Ikke

Video: Hvordan Avgjøre Om De Spiller Med Deg Eller Ikke

Video: Hvordan Avgjøre Om De Spiller Med Deg Eller Ikke
Video: Ladybug og Chat Noir og deres barn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2024, April
Anonim

Noen ganger er det vanskelig å fastslå en annen persons sanne holdning til deg selv. I forhold er det ingen klar linje eller noen hundre prosent garantier, siden alle mennesker er forskjellige. Det er imidlertid flere kjennetegn som du bør være oppmerksom på når du kommuniserer.

Hvordan avgjøre om de spiller med deg eller ikke
Hvordan avgjøre om de spiller med deg eller ikke

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du vil bestemme graden av alvor med intensjonen om å kommunisere med deg en annen person, må du være oppmerksom på hans oppførsel med andre mennesker, best av alt, ditt kjønn. Det folk noen ganger tar for spesiell behandling, er vanligvis en del av oppførselen til en bestemt person og kan ikke ha noe spesielt baktank.

Steg 2

Hvis du er overbevist om at personens oppførsel overfor deg er forskjellig fra oppførselen til andre mennesker, må du være oppmerksom på om de er bekymret for dette. Dette kan uttrykkes i et blikk, berøring eller andre vanlige tegn.

Trinn 3

Hvis du vil vite nivået på en persons holdning til deg og alvoret i intensjonene hans, må du ta hensyn til temaet for samtalene dine. Vanligvis opplever en person spenning, prøver å snakke om hverdagslige emner og snakker lett om det som er veldig nært og interessant for ham. Dette gjelder når han liker deg. Kommunikasjonens overfladiske overflate er gitt av generelle setninger som gjelder for visse maler. Noen ganger prøver en person å tiltrekke seg en annen for et eller annet formål ved å etablere for tidlige nære relasjoner mellom seg, for eksempel å starte samtaler om ganske alvorlige ting med en ukjent samtalepartner. Hvis kommunikasjonen forløper jevnt, enkelt og i tide, flytter du til neste nivå, sannsynligvis, er personen disposisjon mot deg oppriktig nok.

Trinn 4

Hvis du ser visse skjulte motiver i hans oppførsel, spør om dem direkte, dette vil ikke gjøre noen verre, og mistenksomhet og gjetning fra din side kan bli en av årsakene til å etablere mistroiske forhold. Prøv å gi preferanse til kommunikasjon med oppriktige mennesker, men i nødvendig grad lukket, siden overdreven omgjengelighet også kan bli et tegn på en useriøs holdning.

Anbefalt: