Hvordan Bruke IR-porten

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bruke IR-porten
Hvordan Bruke IR-porten

Video: Hvordan Bruke IR-porten

Video: Hvordan Bruke IR-porten
Video: УДИВИТЕЛЬНО ПРОСТО и ВКУСНО ❗ Новый способ употребления черствого хлеба! Это нравится всей семье! 2024, Kan
Anonim

Med den infrarøde porten kan du opprette en trådløs stabil forbindelse mellom PCen og en annen enhet (utstyrt med en infrarød port). For eksempel kan du koble til en skriver, skanner, mobiltelefon eller lommecomputer.

Hvordan bruke IR-porten
Hvordan bruke IR-porten

Nødvendig

  • - en datamaskin med en infrarød port;
  • - enheter utstyrt med en infrarød port.

Bruksanvisning

Trinn 1

Koble den infrarøde porten til datamaskinen for å muliggjøre kommunikasjon mellom datamaskinen og annet utstyr. Det er tre måter å koble til den infrarøde porten: via en USB-kontakt, til hovedkortkontakten eller via en COM-port. Velg det alternativet som passer deg best. Infrarøde porter tilkoblet via COM og USB er ganske enkle å koble til og konfigurere, men du må tukle med porten som er koblet til hovedkortet.

Steg 2

Fjern mulige hindringer for å sikre normal bruk av infrarød port. For det første kan lyset fra direkte sollys, så vel som lysrør, bli en betydelig hindring for driften. Det er bedre å slå av en slik lampe under bruk av IR-enheter. For det andre, hvis det er en TV utstyrt med en fjernkontroll ved siden av skrivebordet, der du planlegger å jobbe med den infrarøde porten, er det bedre å slå den av. Flytt også alle tredjeparts infrarøde sendere utenfor havnens rekkevidde.

Trinn 3

Koble den infrarøde porten til COM-porten. Husk nummeret på denne COM-porten - det kan være nyttig for deg senere når du arbeider med den infrarøde porten. Hvis du kobler den infrarøde porten til hovedkortkontakten, fjern du dekselet til systemenheten, les beskrivelsen av hovedkortet. Deretter setter du kontakten og kobler den infrarøde porten.

Trinn 4

Bruk den infrarøde porten til å koble til en mobiltelefon, bærbar PC eller PDA. For å gjøre dette må du aktivere det på datamaskinen og enheten og begynne å overføre data. Ved å bruke den infrarøde porten kan du også synkronisere informasjon. Den brukes også til å skrive ut et dokument hvis skriveren din også har en infrarød port. Du kan bruke den infrarøde porten til å gjøre en mobiltelefon til et modem og få tilgang til Internett. Installer spesialprogramvare på en lommecomputer og bruk den infrarøde porten som fjernkontroll.

Anbefalt: