Slik Installerer Du Vognen På Skrivebordet

Innholdsfortegnelse:

Slik Installerer Du Vognen På Skrivebordet
Slik Installerer Du Vognen På Skrivebordet

Video: Slik Installerer Du Vognen På Skrivebordet

Video: Slik Installerer Du Vognen På Skrivebordet
Video: Узнав этот секрет ты НИКОГДА не выбросишь старый БУР от перфоратора! Такого ты еще не видел! 2024, Kan
Anonim

Hver datamaskinbruker finner mange interessante ting for seg selv. Over tid kan datamaskinen din begynne å fylle opp med et stort antall filer, bilder, musikkspor, filmer og mer. Det hender at du sletter noe viktig, og det må returneres tilbake. Hvis det ikke er noen papirkurv på skrivebordet, kan du få dette ikonet til å vises.

Slik installerer du vognen på skrivebordet
Slik installerer du vognen på skrivebordet

Nødvendig

  • - mus,
  • - operativsystem Windows 7 (russisk versjon).

Bruksanvisning

Trinn 1

Høyreklikk på et tomt område på skrivebordet. Hvis du gjør dette ved å holde musepekeren over en fil eller snarvei, åpnes en hurtigmeny med andre elementer, og du vil ikke kunne installere papirkurven på skrivebordet. En hurtigmeny åpnes, der du må velge "Personalisering" -elementet (merk at du finner dette navnet i Windows 7-operativsystemet).

Steg 2

Et vindu åpnes med en rekke alternativer for å endre skrivebordsbakgrunn, kontobilde og skrivebordsikoner. Velg Endre skrivebordsikoner på venstre side av vinduet.

Trinn 3

Merk av i boksen ved siden av "Papirkurv" -elementet øverst i vinduet som åpnes. I dette vinduet kan du også endre ikonet for papirkurven (et eget bilde for et tomt søppel, og et eget for en fullstendig), datamaskin og nettverk. Du kan opprette eller laste ned lignende bilder på Internett, og i dette vinduet angir "Innstillinger for skrivebordsikoner" at det er bildene dine som erstatter de som er spesifisert som standard. Etter at du har merket av i boksen ved siden av varen "søppel", vises den på skrivebordet ditt. Klikk ok.

Anbefalt: