Hvordan øke Høyttalervolumet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan øke Høyttalervolumet
Hvordan øke Høyttalervolumet

Video: Hvordan øke Høyttalervolumet

Video: Hvordan øke Høyttalervolumet
Video: Audiolink i skolen 1 2024, Kan
Anonim

Det ser ut til at kraften til høyttalerne til datamaskinakustikk er en absolutt verdi. Men i praksis kan de samme høyttalerne som er koblet til forskjellige datamaskiner, produsere lyd i forskjellige volumer. I dette tilfellet er det åpenbart at årsaken ligger i lydkilden, det vil si i datamaskinens lydkort, eller rettere sagt i innstillingene. Følgelig må du fordype deg i disse innstillingene for å øke høyeste volum på høyttalerne.

Hvordan øke høyttalervolumet
Hvordan øke høyttalervolumet

Nødvendig

Datamaskin, høyttalere, grunnleggende ferdigheter innen datamaskinstilling

Bruksanvisning

Trinn 1

Først, se på volumnivået til hovedlydmåleren. Den ligger i nedre høyre hjørne av skjermen, og ikonet ser ut som en miniatyr av en høyttaler. Volumskyveren skal være satt til maksimum. Dessuten, hvis du er fornøyd med et slikt volumnivå, kan du stoppe der.

Steg 2

Hvis høyttalervolumet ikke er tilstrekkelig selv når kontrollglideren er i opp-posisjon, bruker du den avanserte lydkontrollmenyen. For å gjøre dette, åpne "Kontrollpanel" fanen "Lyder og lydenheter". Velg undermenyen "Volum" og klikk på "Avansert" -knappen. Et vindu med flere skalaer vises. Sett "Sound" skala glidebryteren til topposisjonen, og sjekk posisjonen til "General" skala glidebryteren. Hvis du fulgte det første trinnet, bør det også være øverst, hvis ikke, flytt glidebryteren opp.

Trinn 3

Det er ikke flere universelle verktøy for å øke volumet. Imidlertid leverer mange lydkortprodusenter enhetene sine med spesiell programvare, som ofte inkluderer en equalizer. Hvis det er et slikt program, kan du starte det fra listen over programmer i Start-menyen. I equalizeren øker du lydnivået for alle frekvenser. Denne metoden for å øke volumet er imidlertid skadelig for lydkvaliteten og bør brukes sparsomt.

Anbefalt: