Hvordan Overføre En Klientbank

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Overføre En Klientbank
Hvordan Overføre En Klientbank

Video: Hvordan Overføre En Klientbank

Video: Hvordan Overføre En Klientbank
Video: Управление СНТ: 2. Загрузка Банк клиент. Часть 1. 2024, Kan
Anonim

I løpet av arbeidet blir det nødvendig å overføre klientbanken fra en datamaskin til en annen. Du kan gjøre det selv. Men etter det må du varsle banken som betjener selskapet ditt om flyttingen.

Hvordan overføre en klientbank
Hvordan overføre en klientbank

Nødvendig

PN flash-kort, PIN-kode fra VPN-tunnelen, registreringskort for klientbanken, lederens passord, diskett med nøkkel

Bruksanvisning

Trinn 1

Installer programmene du trenger for å støtte klientbanken på den nye datamaskinen. De relaterte produktene inkluderer forskjellige drivere. Avhengig av systemet basen er bygget på, kan det være MO Access (versjon 4.00.4 og nyere) for Access, kryptbeskyttelse for Verba-OW, CryptoPro, CryptoCom eller Word for WordView. For å finne programmet du trenger, trenger du bare å kjøpe en CD med distribusjonssett.

Steg 2

Kopier mappen som inneholder klientbanken fra den gamle datamaskinen til den nye. Du kan overføre en mappe med et minnekort eller ved hjelp av et lokalt nettverk, som vanligvis kobler alt kontorutstyr. Deretter sletter du filen som inneholder navnet på den gamle datamaskinen med utvidelsen "cfg".

Trinn 3

Sett inn VPN-kortet i sporet. Sjekk om maskinen har oppdaget det. I vinduet som vises, må du oppgi PIN-koden. Dette vil etablere forbindelsen.

Trinn 4

Skriv inn bankidentifikasjonsnummer, arbeidsplassnummer, antall mulige signaturer og serienummer på kortet til klientbanken.

Trinn 5

Legg til nye baner hvis du har endret katalogstrukturen. For å gjøre dette, i menypunktet "Innstillinger", velg "Transport" -delen og skriv inn to adressater øverst, samtidig som du endrer kataloginnstillingene nederst på siden. I tillegg må du gå inn i hver signatur og endre alle banene.

Trinn 6

Kontakt banken som betjener selskapet ditt og informer om overføringen av programmet. Bankansatte vil tilbakestille bindingen til den gamle datamaskinen og binde klienten til den nye. Husk at banken kan kreve et offisielt brev for at dette skal leveres til kontoret.

Trinn 7

Logg inn på klientbanken og skriv inn lederens passord. Lag deretter en forespørsel om å oppdatere informasjonen. Prosedyren vil bli utført etter at du har angitt ledernøkkelen.

Trinn 8

Sjekk klientnummeret på serveren hvis det nylig installerte programmet gir feil. Test arbeidet til klientbanken. Prøv å skrive ut betalingsordren.

Anbefalt: