Hvordan Identifisere Enheten

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Identifisere Enheten
Hvordan Identifisere Enheten

Video: Hvordan Identifisere Enheten

Video: Hvordan Identifisere Enheten
Video: ENHET Baderom 2024, Kan
Anonim

Når du kobler en enhet til datamaskinen, begynner operativsystemet å oppdage den. Operativsystemer som starter med Windows XP har en Plug and Play-funksjon som automatisk gjenkjenner den tilkoblede enheten og installerer systemdrivere for den. Men det er tider når det etter tilkobling vises et varsel om at den tilkoblede enheten er ukjent eller ikke definert i det hele tatt. Så bør du prøve å koble den selv.

Hvordan identifisere enheten
Hvordan identifisere enheten

Nødvendig

Datamaskin med Windows OS (XP, Windows 7)

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis systemenheten ikke ble gjenkjent, eller etter at den var koblet til, dukket det ikke opp noen varslingsvinduer, bør du starte Plug and Play-teknologien selv. Klikk på "Min datamaskin" -ikonet med høyre museknapp, og velg deretter "Egenskaper". Hvis operativsystemet ditt er Windows 7, velger du "Enhetsbehandling" i samme vindu. Hvis Windows XP, velger du først kategorien "Maskinvare" og deretter - "Enhetsbehandling".

Steg 2

Enhetsbehandling-vinduet vises. Høyreklikk på den øverste linjen i enhetsbehandling. Velg Oppdater maskinvarekonfigurasjon fra listen over kommandoer. Operativsystemet skanner datamaskinen for ny tilkoblet maskinvare. Hvis utstyret oppdages, vises en dialogboks med navnet på utstyrsmodellen. Installasjonen av systemdriverne vil også begynne. Etter fullføring vises et vindu med et varsel om at enheten er klar til bruk.

Trinn 3

Hvis du koblet til en enhet, og systemet gjenkjente den som ukjent og sendte et varsel om at enheten ikke fungerer som den skal, kan situasjonen korrigeres på denne måten. Den passer for de som har operativsystemet Windows 7 installert.

Trinn 4

Klikk på "Start" og gå til "Kontrollpanel". Velg Etter kategori for å vise kontrollpanelet. Finn delen "Maskinvare og lyd" og velg "Vis enheter og skrivere" der. Et vindu vises der seksjonen med tittelen "Ingen data" vises. Høyreklikk deretter på "Ukjent enhet" i denne delen. Velg "Egenskaper", deretter - kategorien "Maskinvare". I denne kategorien klikker du på alternativet "Egenskaper". Gå deretter til "Driver" -fanen og klikk på "Update". Velg "Automatisk søk". Windows vil automatisk finne og installere systemdriveren, hvoretter enheten blir oppdaget.

Anbefalt: