Hvordan Endre Regnskapsprinsipper

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Endre Regnskapsprinsipper
Hvordan Endre Regnskapsprinsipper

Video: Hvordan Endre Regnskapsprinsipper

Video: Hvordan Endre Regnskapsprinsipper
Video: Hvordan endre innstillinger for trådløs magnetsensor med xComfort Bridge 2024, Kan
Anonim

Regnskapsprinsipper er et grunnleggende dokument som er grunnlaget for den økonomiske regnskapet til en bedrift. Den inneholder informasjon som er et verktøy for implementering av regnskap i organisasjonen, intern lov og regnskapsregler i virksomheten.

Hvordan endre regnskapsprinsipper
Hvordan endre regnskapsprinsipper

Bruksanvisning

Trinn 1

Basert på kapittel 25 i den russiske føderasjonens skattekode når man formulerer regnskapsprinsipper for beskatning. Endringene som er gjort, knytter seg til etableringen av sekvensen for dannelsen av basen for beregning av forskjellige typer avgifter, samt fremgangsmåten for beregningen av dem. Regnskapsprinsippene inkluderer gjennomføring av primær observasjon, kostnadsmåling, den gjeldende grupperingen, samt den endelige generaliseringen av virksomhetens økonomiske aktivitet.

Steg 2

Vis i regnskapsprinsippene for organisasjonsmetodene for amortisering av immaterielle eiendeler, anleggsmidler, estimater av varelager, ferdige varer, samt inntekter og kostnader.

Trinn 3

Godkjenn følgende dokumenter for å gjøre endringer i selskapets regnskapsprinsipper: arbeidsregnskap; former for primær regnskapsdokumentasjon og intern rapportering; regler for å ta lager metodikk for vurdering av typer forpliktelser og eiendom; regler for dokumenthåndtering; legitimasjonsteknologi; prosedyren for overvåking av forretningstransaksjoner.

Trinn 4

Gjenspeil følgende punkter i selskapets regnskapsprinsipper: metoden for å bestemme verdiene som danner skattegrunnlaget, generelle regler for å opprettholde skatteregnskap, former for det analytiske registeret for skatteregnskap. Det er også nødvendig å innføre metodiske teknikker og metoder for skatteregnskap i regnskapsprinsippene.

Trinn 5

Ta en beslutning om å endre regnskapsprinsipp fra begynnelsen av neste skatteperiode. Hvis du gjør endringer i regnskapsprinsippene for beregning av inntektsskatt, for eksempel etter omorganisering av en juridisk enhet, vil den gamle skattebetalingsprosedyren gjelde til slutten av skatteperioden.

Trinn 6

Bruk regnskapsprinsippene som virksomheten har vedtatt konsekvent fra år til år. Det er ikke nødvendig å lage en ny ordre for å endre regnskapsprinsippene. For å gjøre dette, gjør tillegg og endringer i eksisterende ordre. Det er tillatt å gjøre justeringer i regnskapsprinsippene i tilfelle: endringer i lovgivning eller regnskapsregler, utvikling av nye regnskapsmetoder fra selskapet, vesentlige endringer i forholdene til selskapet.

Anbefalt: