Slik Deaktiverer Du Skrivebordet

Innholdsfortegnelse:

Slik Deaktiverer Du Skrivebordet
Slik Deaktiverer Du Skrivebordet

Video: Slik Deaktiverer Du Skrivebordet

Video: Slik Deaktiverer Du Skrivebordet
Video: Диски слик, на хендай акцент ... 2024, Kan
Anonim

For å forstå alternativet "Deaktiver og aktiver skrivebordet" operativsystem Windows 7, må du vite hvorfor du trenger å aktivere dette alternativet. Noen bruker denne muligheten til en vits (le av en ansatt), og noen for arbeidsformål. Aktivering av dette alternativet krever inngrep i systemregisteret og utgjør en viss fare. Så tenk på hvor vitsen din kan føre.

Slik deaktiverer du skrivebordet
Slik deaktiverer du skrivebordet

Nødvendig

Windows 7-operativsystem (Home Premium og Home Basic), Regedit Registerredigering

Bruksanvisning

Trinn 1

Så vi må kjøre programmet som er ansvarlig for systemregistret. Settet med operativsystemer i Windows-serien inkluderer et slikt verktøy. Det kalles regedit. I tillegg til redigering i selve programmet, støtter det arbeid med filer. Det er veldig praktisk. Du kan angi verdiene til flere elementer i filen som krever endring. Lagre denne filen og kjør den. Resultatet vil være en endring i alle innstillinger som er spesifisert i denne filen.

Steg 2

For å aktivere alternativet Deaktiver skrivebord, må du finne mappen i Registerredigering på følgende bane: [HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesExplorer]. Inne i denne mappen må du opprette en DWORD-parameter med navnet "NoDesktop". En verdi bør velges for denne parameteren:

- 1 - fullstendig nedleggelse av hele skrivebordet;

- 0 - normal tilstand på skrivebordet.

Trinn 3

Utforskermappen kan vanligvis ikke bli funnet i den angitte banen. I dette tilfellet må det opprettes. Å lage en mappe i Registerredigering utføres på samme måte som i filen "Utforsker". Etter å ha fullført alle disse trinnene, start systemet på nytt. Endringene trer i kraft først etter en ny start av systemet.

Anbefalt: