Hvordan Installere Påfyllbare Patroner

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Installere Påfyllbare Patroner
Hvordan Installere Påfyllbare Patroner

Video: Hvordan Installere Påfyllbare Patroner

Video: Hvordan Installere Påfyllbare Patroner
Video: Åpen installasjon 4 - kobling stikk og bryter 2024, Kan
Anonim

Nå er datamaskiner og eksterne enheter så vanlige i hverdagen at vi ikke lenger kan forestille oss å utføre mange oppgaver uten at de deltar. Utvilsomt er problemet med forbruksvarer i skriveren ganske presserende, siden drift av enheten ofte krever akutt utførelse. Hvis du ofte jobber med skriveren, er det nyttig å lære hvordan du installerer påfyllbare patroner. Dessverre er det ingen universell instruksjon, i alle fall må du også bli guidet av forholdene til funksjonene til din spesielle modell.

Hvordan installere påfyllbare patroner
Hvordan installere påfyllbare patroner

Nødvendig

  • - skrutrekker;
  • - skrivesaker kniv;
  • - sprøyte med en nål;
  • - loddejern.

Bruksanvisning

Trinn 1

Bruk en verktøykniv eller annen skarp, flat gjenstand for å fjerne brikken fra originalpatronen. Klipp forsiktig av de to klistremerkene som holder brikken, og fjern den. Installer deretter en annen påfyllbar patron i setet og fyll den allerede der.

Steg 2

Bruk et loddejern eller en oppvarmet skrutrekker, og fest flisen til patronen ved å lodde plastholderne.

Trinn 3

Plasser kassetten på påfyllingsputen, åpne påfyllingsrommet og bruk en sprøyte for å fylle den med blekk. I dette tilfellet er det bedre å bruke en sprøyte med en nål, siden uten den risikerer du å ødelegge resultatet av arbeidet med overdreven trykk og skape et vakuum. Vipp patronen når den fylles, slik at blekket absorberes jevnt i svampen. Fyll den aldri helt, begrens den til 80-90%.

Trinn 4

Før du installerer blekkpatronene i skriveren, må du fjerne beskyttelsesetikettene fra blekkpatronene for å synliggjøre åpningene for luftpassasje.

Trinn 5

Etter at du har installert de etterfylte patronene, gjør du noen testkjøringer av arket. Det anbefales også å utføre rengjøring av hodet ved hjelp av skriverdriveren. Siden sjetongene er omorganisert fra de originale kassettene, vil blekknivået bli redusert med den vanlige aritmetiske beregningen. Kanskje systemet vil gi deg meldinger om en tom blekkbeholder, om en forverring av utskriftskvaliteten - alt avhenger av modellen, bare klikk på "Ja" -knappen i dialogboksen.

Trinn 6

Husk å fylle på blekkpatronene regelmessig og i tide for å opprettholde tilstanden til skrivehodet, siden de har en tendens til å tørke ut. Ved å installere påfyllbare patroner forutsettes en deaktivert tilførselsmåler under den, så ta vare på denne siden av problemet på forhånd.

Anbefalt: