Hvordan Oppdage En Snyder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Oppdage En Snyder
Hvordan Oppdage En Snyder

Video: Hvordan Oppdage En Snyder

Video: Hvordan Oppdage En Snyder
Video: Snyder isoqol grantpaper 1080WebShareName 2024, Kan
Anonim

I et nettverksspill er det for tiden hyppige tilfeller av bedrag når spillere skriver inn spesielle koder og mottar superkrefter som gjør dem uskadelige og unnvikende for rivaler. Det er flere måter å finne ut om noen faktisk er en juksemaker eller juksemaker.

Hvordan oppdage en snyder
Hvordan oppdage en snyder

Bruksanvisning

Trinn 1

Sjekk spillerne for superkrefter. Hvis du merker at motstandere opptrer mistenkelig i løpet av spillet, for eksempel for å bevege seg for fort, bruke ukjente våpen eller kjøretøy eller oppnå for mange poeng, indikerer dette at de prøver å vinne med falske midler.

Steg 2

Finn ut om God Mode er på. I denne modusen blir spilleren udødelig. Det er ikke vanskelig å finne ut, det er nok å se om det er mulig å drepe en motstander, og hvor mange ganger i en runde eller kamp han kan dø. Hvis du angriper en spiller konsekvent i løpet av kampen, men han mistenkelig nok unngår angrep, mens han ikke dør selv av det sterkeste våpenet, så er du mest sannsynlig en jukser.

Trinn 3

Beregn spillets hastighet. Hvis du har en treg internettforbindelse, vil dette være vanskelig å forstå. Men hvis du merker at rundene er lengre enn forventet, og spillerne beveger seg saktere, er det kanskje en av dem som jukser og prøver å få en fordel ved å bremse spillet.

Trinn 4

Sjekk om spillet fryser på en merkelig måte. Denne bedragstrategien kalles "Standby" og oppstår når noen avbryter internettforbindelsen i kort tid. Dette får hver karakter i spillet til å stoppe. Men personen som startet avbruddet, vil fortsette å bevege seg og kan skade andre spillere straffri. Vær oppmerksom på listen over spillere: Når forbindelsen er brutt, forsvinner vanligvis brukerne, bortsett fra initiativtakeren, fra den.

Trinn 5

Se om gjeldende spillmodus inkluderer eller ekskluderer juks. Ofte er juks inkludert med vilje for å diversifisere løpet av spillet, og bli enige om det på forhånd. Hvis du har koblet til en server med lignende modus, er det bedre å koble fra på forhånd og finne et annet fellesskap av spillere som spiller rettferdig.

Anbefalt: