Hvordan Fikse Lyden

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fikse Lyden
Hvordan Fikse Lyden

Video: Hvordan Fikse Lyden

Video: Hvordan Fikse Lyden
Video: Lydproblemer på Røde Procaster. Hva skjer med lyden ved 1.53. Hvordan fikse? 2024, April
Anonim

Et veldig vanlig problem i en datamaskin er en lydenhet som ikke fungerer. Dette kan skyldes forskjellige faktorer, og for å finne ut hvordan du kan løse problemet med lyden ytterligere, må du finne ut hvilke av enhetene sammenbruddet tilhører.

Hvordan fikse lyden
Hvordan fikse lyden

Nødvendig

en ekstra reproduksjonsenhet for kontroll av høyttalere eller hodetelefoner

Bruksanvisning

Trinn 1

Kontroller høyttalernes tilstand. For å gjøre dette, koble ledningene til en annen lydgjengivende enhet og slå den på. Når du gjør det, må du sørge for at lyden ikke er dempet eller satt til minimum volumnivå. Du kan også bruke hodetelefontilkoblingen til lydkortet. Hvis det ikke er noen problemer med avspilling, kobler du høyttalerne tilbake til lydkortet på datamaskinen.

Steg 2

Prøv å sjekke om programvaren for lydavspilling fungerer som den skal. For å gjøre dette, aktiver en av dem på flere spillere etter tur. Hvis ikke, velg ikke en, men flere filer med forskjellige utvidelser, siden problemet kan ligge nøyaktig i opptaksformatet. Når du gjør det, må du sørge for at lyden på datamaskinen er slått på. For å gjøre dette dobbeltklikker du på det tilsvarende ikonet i programlinjen som kjører i bakgrunnen og justerer maksimalt volumnivå.

Trinn 3

Hvis lyden fra enheter og spillere er slått på og høyttalerne fungerer, kan du prøve å installere lydenhetsdriveren på nytt. For å gjøre dette, se i maskinvarebehandleren etter modellen til lydkortet ditt, last ned den oppdaterte programvaren for det, installer det, start systemet på nytt og sjekk resultatet.

Trinn 4

Hvis det ikke er noen endringer, kan du prøve å finne ut om lydadapteren fungerer som den skal ved å erstatte den med en annen eller bruke den innebygde, om det er en på hovedkortet.

Trinn 5

Prøv å installere et ekstra sett med kodeker på datamaskinen din for å spille av multimediefiler. For disse formålene er distribusjonspakken K-Lite codec Pack eller lignende egnet. Etter å ha installert dem, prøv å starte systemet på nytt og sjekk om lydavspillingsproblemet er borte.

Anbefalt: