Hvordan Forbedre Skype-tilkoblingen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forbedre Skype-tilkoblingen
Hvordan Forbedre Skype-tilkoblingen

Video: Hvordan Forbedre Skype-tilkoblingen

Video: Hvordan Forbedre Skype-tilkoblingen
Video: Как переустановить скайп? 2024, Kan
Anonim

Skype-samtalekvaliteten kan påvirkes av mange faktorer, fra mikrofoner og høyttalere til hastigheten på internettforbindelsen. I nesten alle tilfeller egner Skype-kommunikasjon seg til forbedring. Det gjøres på flere måter.

Hvordan forbedre Skype-tilkoblingen
Hvordan forbedre Skype-tilkoblingen

Bruksanvisning

Trinn 1

En av de viktigste faktorene som påvirker kvaliteten på Internett-telefonikommunikasjon er hastigheten på internettforbindelsen. Hvis det ikke er tilstrekkelig å opprettholde kommunikasjonen, begynner forsinkelser eller fullstendige "fall" av lyd å dukke opp under samtalen. Den beste måten å forbedre kommunikasjonen er ved å abonnere på en dyrere og raskere tariff. Imidlertid, hvis dette ikke er mulig, kan forbindelsen optimaliseres ved å øke hastigheten. For å gjøre dette, under en samtale, lukker du alle programmer som bruker trafikk på en eller annen måte. Dette kan være torrentklienter, nedlastingsledere, nettradioer og nettlesere som ser på streamingvideo. Å redusere belastningen på kanalen vil forbedre forbindelsen i Skype betydelig.

Steg 2

Bortsett fra en internettforbindelse, krever Skype også en viss datamaskinytelse. Programmet signaliserer at det er problemer med kommunikasjonen rett i samtalevinduet ved hjelp av en indikator i form av flere søyler. Hvis datamaskinens ytelse begynner å være utilstrekkelig, varsler Skype om det med en spesiell melding. For å løse dette problemet, lukk programmer som ikke er nødvendige for øyeblikket. Hvis du bruker en bærbar datamaskin, vil det å øke ytelsen litt hvis du kobler den til. Du kan radikalt løse problemet ved å kjøpe en kraftigere datamaskin, eller ved å oppgradere den gamle med mer moderne komponenter.

Trinn 3

Sjekk også at hodetelefonene og mikrofonen som brukes til Skype-kommunikasjon, fungerer som de skal. Du kan gjøre dette ved å bruke dem i andre programmer, for eksempel ved å lytte til musikk eller prøve å spille inn noe i et lydopptaksprogram. Hvis lydkvaliteten er dårlig, må du reparere eller kjøpe en ny enhet for å spille av eller motta lyd.

Anbefalt: