Hvordan Installere En Fargeprofil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Installere En Fargeprofil
Hvordan Installere En Fargeprofil

Video: Hvordan Installere En Fargeprofil

Video: Hvordan Installere En Fargeprofil
Video: Как правильно нанести тефлоновую ленту 2024, Kan
Anonim

En fargeprofil er en fil med icc- eller icm-utvidelsen som inneholder innstillingene som kreves av hvilken som helst datamaskin for å korrigere de individuelle fargegjengivelsesegenskapene. Disse filene finnes ofte i installasjonssett for skrivere, plottere, skjermer, skannere og andre enheter relatert til nøyaktig fargegjengivelse.

Hvordan installere en fargeprofil
Hvordan installere en fargeprofil

Bruksanvisning

Trinn 1

Vanligvis er fargeprofiler installert med perifere drivere, men du kan også gjøre dette separat fra installasjonsprosessen. Vanligvis, for installasjon, må du åpne egenskaper-vinduet til en bestemt enhet. For eksempel, for å stille inn fargeprofilen for skjermen, må du høyreklikke på et ledig område på skrivebordet, velge Egenskaper fra hurtigmenyen og gå til Alternativer-fanen. Det er en knapp merket "Avansert", ved å klikke der du åpner skjermegenskapsvinduet. Fanen Fargehåndtering brukes her til å administrere fargeprofiler. Legg til-knappen lar deg velge filen som inneholder innstillingene for fargegjengivelse du vil angi.

Steg 2

For å installere skriverens fargeprofil, må du først åpne kontrollpanelet ved å velge riktig element i menyen på "Start" -knappen. Klikk deretter på lenken "Skrivere og annen maskinvare" og deretter på "Skrivere og skannere" -lenken. Dette åpner et vindu med en liste over installerte skrivere. Høyreklikk enheten du er interessert i, og velg Egenskaper. Skriverinnstillingspanelet har også en "Fargebehandling" -fane, og en ny fargeprofilfil installeres også ved hjelp av "Legg til" -knappen.

Trinn 3

Noe programvare relatert til nøyaktig fargegjengivelse, som fysiske enheter, krever at du angir en fargeprofil. For eksempel, i grafikkredigeringsprogrammet Adobe Photoshop, blir den tilhørende lenken plassert i "Redigering" -delen av menyen og får navnet "Fargejusteringer". Hurtigtastene SHIFT + CTRL + K er tilordnet dette elementet. I fargeinnstillingsvinduet kan du velge fra de installerte profilene, eller legge til nye ved hjelp av "Last" -knappen.

Anbefalt: