Hvordan Vise Serienummeret

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Vise Serienummeret
Hvordan Vise Serienummeret

Video: Hvordan Vise Serienummeret

Video: Hvordan Vise Serienummeret
Video: Hvor finder jeg serienummeret? | Contura brændeovne 2024, September
Anonim

Etter å ha mistet serienummeret på Windows eller MS Office, kan det oppstå alvorlige problemer når du installerer systemet på nytt. For ikke å betale for kjøp av dyr programvare, kan du "spionere" serienumrene til det installerte operativsystemet og kontorpakken fra Microsoft.

Hvordan vise serienummeret
Hvordan vise serienummeret

Bruksanvisning

Trinn 1

Du kan ikke se serienumrene ved hjelp av Windows-verktøy, så du må laste ned et lite gratis program som hjelper deg med å finne dem. Dette er ProduKey-programmet, som kan lastes ned fra utviklerens nettsted www.nirsoft.net via lenke https://www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.html. Programmet er gratis, fungerer med alle versjoner av Windows, og er ikke overbelastet med noe overflødig - bare informasjon om serienumre

Steg 2

Etter å ha lastet ned og installert programmet, kjør det. I vinduet som åpnes, vil du umiddelbart få informasjon om alle serienumrene til programvaren fra Microsoft. For å unngå omskriving av tallene for hånd, velger du Kopier produktnøkkel på Rediger-menyen for å kopiere det uthevede serienummeret, og limer det deretter inn i en tekstfil eller et Word-dokument for utskrift senere.

Anbefalt: