Hvordan Starte Systemgjenoppretting

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Starte Systemgjenoppretting
Hvordan Starte Systemgjenoppretting

Video: Hvordan Starte Systemgjenoppretting

Video: Hvordan Starte Systemgjenoppretting
Video: Hvordan starte og drive din egen bedrift? - Office X (EP.01) 2024, September
Anonim

"Systemgjenoppretting" er et praktisk og populært Windows-verktøy som bruker brukeren til å gjenopprette tapte data som følge av et operativsystemfeil.

Hvordan starte systemgjenoppretting
Hvordan starte systemgjenoppretting

Bruksanvisning

Trinn 1

For å bruke Systemgjenopprettingsverktøyet, må du først aktivere det, fordi dette programmet kan være deaktivert som standard. Hvis du trenger å utføre en "systemgjenoppretting" og "Systemgjenoppretting" ikke tidligere var aktivert, vil denne operasjonen ikke være mulig.

Steg 2

Hvis du er sikker på at denne Windows-tjenesten tidligere var aktivert, kan du starte gjenoppretting på følgende måte: 1. Klikk på "Start" -knappen på oppgavelinjen, og gå deretter til "Alle programmer" -delen, deretter "Tilbehør" og deretter "Systemverktøy". Her finner du menyelementet "Systemgjenoppretting". 2. Klikk på snarveien, og velg "Gjenopprett en tidligere tilstand til datamaskinen" i det lanserte programmet. Kalenderen for den gjeldende måneden, eller for den forrige, vises her, der dagene da systempunktene ble opprettet, blir markert med fet skrift. 3. Velg en av dagene før operativsystemet krasjet. Systempunkter vises i vinduet til høyre for kalenderen. Det kan være flere av dem, avhengig av hvilke systemprosesser som ble utført på datamaskinen den dagen. Klikk på brytpunktet og klikk Neste. Systemet vil be deg om å forsikre deg om at valget ditt er riktig. Deretter, ved å klikke på "Neste" -knappen, vil du starte prosessen med å gjenopprette eller "rulle tilbake" systemet. Datamaskinen vil starte på nytt, og systemet skal "komme tilbake" den dagen du valgte.

Anbefalt: