Hvordan Sjekke Lisensen Til Programmet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sjekke Lisensen Til Programmet
Hvordan Sjekke Lisensen Til Programmet

Video: Hvordan Sjekke Lisensen Til Programmet

Video: Hvordan Sjekke Lisensen Til Programmet
Video: Валерий Карпин - как живёт новый тренер сборной России и какое у него гражданство 2024, Kan
Anonim

Windows 7-operativsystemet er et betalt program. Når du kjøper en plate med dette operativsystemet, må du være oppmerksom på klistremerket på platen med et hologram og alfanumerisk kode. Faktisk er det for dette klistremerket du betaler penger, siden det er en bekreftelse på kjøpet av systemet, og bare ved hjelp av denne koden kan lisensen aktiveres.

Hvordan sjekke lisensen til programmet
Hvordan sjekke lisensen til programmet

Nødvendig

administratorrettigheter

Bruksanvisning

Trinn 1

Start datamaskinens egenskaper-vinduet. Dette kan gjøres ved å høyreklikke på "Min datamaskin" -ikonet og velge det nederste elementet "Egenskaper" i menyen som åpnes. Rull nedover i hovedvinduet til "Windows Activation" -området. Hvis du ser påskriften "Windows-aktivering fullført", har dette programmet i det minste en aktiveringsnøkkel. Undersøk datamaskinsaken. Tilstedeværelsen av et klistremerke med et hologram og en kode er et sikkert tegn på et lisensiert Windows-operativsystem.

Steg 2

Sjekk Windows sikkerhetsoppdateringer for å se om systemet ditt er lisensiert. Når du installerer visse oppdateringsmoduler, blir den installerte nøkkelen automatisk sjekket. Hvis den ikke er lisensiert, blir aktivering tilbakestilt, og systemet viser en melding om at du har 30 dager på deg til å aktivere Windows.

Trinn 3

Bruk serviceverktøyene til å finne ut Windows-aktiveringsnøkkelen og sjekke lisensen. Programmer som Everest viser fullstendig informasjon om datamaskinen. Du kan enkelt finne slik programvare på Internett eller umiddelbart laste den ned fra softodrom.ru. I avsnittet "Operativsystem" kan du se versjonen av programmet, koden og nøkkelen til programmet, samt om dette systemet krever aktivering.

Trinn 4

Ikke bruk programvare uten lisens. Programmer med hackede nøkler kan være ustabile, siden systematurfiler tvinges til å endres når de blir unaturlig aktivert, noe som senere kan føre til feil i systemet. Det er også verdt å merke seg at noe programvare kan inneholde forskjellige ondsinnede koder som samler informasjon fra datamaskinen din i sanntid og sender den til fremmede.

Anbefalt: