Hvordan Deaktivere Veiviseren For Ny Maskinvare

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Deaktivere Veiviseren For Ny Maskinvare
Hvordan Deaktivere Veiviseren For Ny Maskinvare

Video: Hvordan Deaktivere Veiviseren For Ny Maskinvare

Video: Hvordan Deaktivere Veiviseren For Ny Maskinvare
Video: IKEA drawer front removal u0026 hardware fitting detail 2024, Mars
Anonim

Veiviseren for funnet ny maskinvare åpnes når en ny enhet er koblet til. Dette betyr at veiviseren for funnet ny maskinvare ber om en driver for denne enheten. Men noen ganger må veiviseren for funnet ny maskinvare deaktiveres, for eksempel hvis den starter hver gang operativsystemet startes på nytt.

Slik deaktiverer du veiviseren for ny maskinvare
Slik deaktiverer du veiviseren for ny maskinvare

Bruksanvisning

Trinn 1

Spesifiser stien til plasseringen til den nødvendige driveren. For å gjøre dette må du gå online og laste ned den nyeste driveren fra produsentens nettsted.

Steg 2

Klikk Driver-fanen i dialogboksen Egenskaper for enhet. Venstreklikk deretter på "Slett" -knappen og følg instruksjonene på nettstedet.

Trinn 3

Veiviseren for funnet ny maskinvare åpnes også når en plug-and-play-enhet er koblet til som det ikke er drivere på datamaskinen for, eller den digitale signaturen til driverpakken mangler. For å deaktivere veiviseren fra å starte, legg til plug-in-driverkomponenter i konfigurasjonens kjøretidskonfigurasjon, eller legg til drivere i konfigurasjonen etter at kjøretiden er distribuert.

Trinn 4

I det utvidede vinduet for kjøretiden kobler du plugin-enheten og bruker veiviseren Ny maskinvare for å installere driveren. Takket være driverinstallasjonen vil ikke vinduet Veiviser for ny maskinvare vises.

Trinn 5

Hvis ukjent? hvilket utstyr som skal kobles til for å deaktivere veiviseren for Legg til ny maskinvare, angi en spesifikk verdi i registeret. Dette må imidlertid gjøres med forsiktighet, da det er en risiko for tap av kompatibilitet og andre problemer.

Trinn 6

For å deaktivere Plug and Play i Target Designer, åpner du konfigurasjonen og kontrollerer at enhetsdrivere er aktivert, bare de som blir installert på det innebygde systemet. Slett resten.

Anbefalt: