Hvordan Installere Biler Via Img-verktøy

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Installere Biler Via Img-verktøy
Hvordan Installere Biler Via Img-verktøy

Video: Hvordan Installere Biler Via Img-verktøy

Video: Hvordan Installere Biler Via Img-verktøy
Video: Handlingsrom som verktøy 2024, Kan
Anonim

Installasjon av bilmodeller i GTA San Andreas i manuell modus ved bruk av den spesialiserte applikasjonen IMG Tool anbefales som forsikring mot mulige problemer og bevaring av muligheten for å fikse dem.

Hvordan installere biler via img-verktøy
Hvordan installere biler via img-verktøy

Bruksanvisning

Trinn 1

Last ned arkivet med den valgte bilmodellen til datamaskinen og pakk den ut til en hvilken som helst praktisk katalog. Forsikre deg om at det er filer med.dff- og.txd-utvidelser i arkivet og kjør applikasjonen IMG Tool.

Steg 2

Åpne Fil-menyen i det øvre servicepanelet i programvinduet og spesifiser Åpne-kommandoen. Alternativt kan du gjøre det samme ved å trykke Ctrl og L funksjonstastene samtidig. Åpne katalogen stasjonsnavn: GamesGTA San Andreasmodels og velg filen som heter gta3.img som inneholder alle modellene og teksturene som ble brukt under spillet.

Trinn 3

Finn filene til modellen som skal erstattes med filtypene.dff og.txd i listen som åpnes, og ring hurtigmenyen til hver av disse filene ved å klikke på høyre museknapp. Spesifiser kommandoen "Slett" og åpne kommandomenyen i det øvre servicepanelet i applikasjonsvinduet for IMG Tool.

Trinn 4

Bruk Legg til-kommandoen og spesifiser hele banen til de lagrede filene til den lastede modellen i en ny dialogboks. Velg begge filene og bruk kommandoen Rebuild Archive for å installere den valgte maskinemodellen.

Trinn 5

Se etter modifikasjoner av den installerte modellen i tekstfilene: - carmods.dat; - handling.cfg; - carcols.dat; - vehicles.ide. For å gjøre dette, start programmet "Notisblokk" og åpne de valgte filene i den. Finn linjen som inneholder informasjon om endringene som er gjort på den installerte modellen med modellnavn og numeriske verdier.

Trinn 6

Åpne "File" -menyen i det øvre servicepanelet i applikasjonsvinduet og velg "Open" -kommandoen. Spesifiser stien til GTA San AndreasDATA-mappen og bruk alternativet "Alle filer" nederst i dialogboksen som åpnes. Velg parametrene som skal erstattes i den opprinnelige kjøretøydatafilen, og erstatt dem med de modifiserte. Dette vil fullføre installasjonsprosessen for den valgte maskinemodellen.

Anbefalt: