Hvordan Dyrke Sukkerrør I Minecraft

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dyrke Sukkerrør I Minecraft
Hvordan Dyrke Sukkerrør I Minecraft

Video: Hvordan Dyrke Sukkerrør I Minecraft

Video: Hvordan Dyrke Sukkerrør I Minecraft
Video: Danske Minecraft Tutorials - E02 Rustning (Danish) 2024, Kan
Anonim

Sukkerrør er et element som vil gjøre karakterens liv mye lettere i Minecraft. Det finnes bare i dyrelivet på blokker av sand, gress eller jord. Maksimal sukkerrørlengde er 3 blokker, men høyere planter gyter når de tilfeldig gyter.

Hvordan dyrke sukkerrør i Minecraft
Hvordan dyrke sukkerrør i Minecraft

Bruksanvisning

Trinn 1

Først må du finne naturlige siv. Den vokser nær vann i varme biomer, men det er usannsynlig å bli funnet i nord. Også i de siste oppdateringene har sivfargen begynt å endres avhengig av region. Lys grønn til oransje. Minst en stokkblokk er tilstrekkelig for planting.

Steg 2

Gå til huset. Hvis det ikke er noe vann i nærheten, grav deg selv. Selv en blokk dyp og flere blokker i lengde og bredde er nok. Fyll på med vann. Det er bedre å fjerne strøm. Velg sukkerrør og høyreklikk på blokken ved siden av vannet.

Trinn 3

Om omtrent halvannen dag når sivet sin maksimale lengde. Som i tilfellet med kaktusen, ødelegger resten av bunnen, resten. Dermed kan du slå i midten, samle en del av sivet og la de gjenværende blokkene vokse videre.

Trinn 4

Sukkerrør kan brukes til å lage sukker og papir. Sukker kan igjen brukes til å lage kokt edderkoppøye, kake og gresskarpai. En rakett, en bok og et kart er laget av papir. Alle disse elementene gjør livet mye lettere for karakteren.

Anbefalt: