Hvordan Fortrylle Våpen I Skyrim

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fortrylle Våpen I Skyrim
Hvordan Fortrylle Våpen I Skyrim

Video: Hvordan Fortrylle Våpen I Skyrim

Video: Hvordan Fortrylle Våpen I Skyrim
Video: DIY - Как сделать КИНЖАЛ с ножнами из бумаги А4 своими руками? 2024, Kan
Anonim

Den femte delen av den verdensberømte datasagaen The Elder Scrolls: Skyrim på få dager etter utgivelsen ble et av de mest populære og mest solgte spillene. Det første året etter utgivelsen solgte den over 10 millioner eksemplarer. Imidlertid har mange spillere ikke helt lært alle vanskelighetene i spillet. En av disse finessene er det fortryllende systemet.

Hvordan fortrylle våpen i Skyrim
Hvordan fortrylle våpen i Skyrim

Nødvendig

  • - fortryllet våpen;
  • - Pentagram of Souls;
  • - ladet sjelestein;
  • - ikke fortryllet våpen.

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn Pentagram of Souls, der alle fortryllende operasjoner utføres. Du vil møte den første slike Pentagram under hovedhistorien i Whiterun. Fra en mage i nærheten kan du kjøpe (eller stjele) både tomme og ladede sjelesteiner.

Steg 2

For å lære fortryllelsene du vil sette på et våpen, må du ødelegge en ting som allerede er trollbundet av noen på Pentagram of Souls. Dette gjøres i delen "Fjern fortryllelse" i grensesnittet. Ved å klikke der vil du se en liste over alle magiske gjenstander som kan ødelegges. Vær oppmerksom på at gjenstander, fortryllelsen som du allerede kjenner til, blir uthevet i grått. Vær oppmerksom på at fortryllende rustning ikke er egnet for fortryllende våpen, og omvendt.

Trinn 3

I elementet i grensesnittet til Pentagram "Element" velger du våpenet du vil trollbinde med. I artikkelen "Enchanting", angir du trylleformelen du fikk tidligere ved å ødelegge magiske våpen. Til slutt, i delen "Stone of Souls", må du velge en ladet stein som varen vil bli trollbundet med. Jo større steinen er, desto sterkere blir effekten.

Trinn 4

Fortryllelser som kan brukes på våpen:

- skade med kulde, brann eller strøm;

- skade på magi eller utholdenhet;

- absorpsjon av helse eller magi;

- lammelse;

- frykt, skremmer bort døde;

- fangst av sjeler.

For å få en mer kraftfull fortryllelse, prøv å utstyre deg med rustning med en bonus til fortryllelse og drikke en potion med samme bonus.

Trinn 5

Eventuelle fortryllelser på våpen er forbruksvarer, det vil si fortryllelsen vil ha et begrenset antall kostnader. For å laste våpenet ditt på nytt, må du velge en utladet vare i varelageret ditt. "Charge" -knappen blir aktiv i grensesnittet, etter at du har trykket på en meny for å velge en sjelestein vises, som brukes til lading.

Anbefalt: