Hvordan Pumpe Fort Fortryllelse I Skyrim

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Pumpe Fort Fortryllelse I Skyrim
Hvordan Pumpe Fort Fortryllelse I Skyrim

Video: Hvordan Pumpe Fort Fortryllelse I Skyrim

Video: Hvordan Pumpe Fort Fortryllelse I Skyrim
Video: How to Install Intex 1000 GPH filter pump (unboxing and installation) 2024, April
Anonim

Enchant-ferdigheten i Skyrim er ansvarlig for å gi våpen og gjenstander med magiske egenskaper. En spiller med denne ferdigheten vil være i stand til å lage fortryllede våpen som overgår de fleste vanlige prøvene i deres egenskaper, og rustningen som er opprettet av ham, vil ha en konstant bonus når han bruker dem.

Hvordan pumpe fort fortryllelse i Skyrim
Hvordan pumpe fort fortryllelse i Skyrim

Bruksanvisning

Trinn 1

For å raskt og gratis pumpe fortryllende ferdigheter i Skyrim, bruk veiledningene. Begynn å søke i huler og andre bortgjemte steder underveis på jakt etter nyttige bøker. Så for dette, i Whiterun-stedet, er det verdt å inspisere huset til Carlotta Valentia, og i Riften-stedet, et hus som heter Medovik. I tillegg ligger lærebøker om fortryllende på Trevskaya Zastava og Mehrunes Dagon-helligdommen. Når du har funnet veiledningen, er det bare å åpne den, så vil din Enchant-dyktighet øke betydelig.

Steg 2

En annen måte å forbedre denne ferdigheten er å studere Soul Catcher-magi og finne eller kjøpe mange av de billigste soulperlene. Bruk en trylleformulering på fiender, drep dem, og fyll så sjelesteinene. I samsvar med antall fylte steiner, samle dekorasjoner og våpen du ikke trenger.

Trinn 3

Nå, på det fortryllende bordet, kombiner sjelperlene og de valgte elementene. Velg effekten de vil ha på opprettelsen, og lag elementet. For hvert element du oppretter, vil din Enchant-dyktighet vokse, slik at du kan lage kraftigere ting, hvis opprettelse i sin tur vil øke denne ferdigheten enda mer.

Trinn 4

En rask, men kostbar måte å nivåere opp Enchantments i Skyrim, er å finne en lærer. For å gjøre dette, finn Mages Guild (College of Winterhold) og snakk med innbyggerne. I løpet av dialogen, finn ut hva de kan lære deg. Betal de magikerne som kan lære deg fortryllende, hvoretter de vil øke denne ferdigheten til din karakter.

Trinn 5

En annen måte å utvikle Enchant-dyktigheten på er å finne en ensom tryllekunstner som vil godta å lære deg. Betal ham for en ferdighetsoppgradering. Etter det, ved å bruke ferdighetene Stealth and Theft, stjele du pengene du betalte for trening fra ham. Be ham igjen å lære deg og plyndre deg igjen. Etter den femte gangen vil han ikke lenger kunne lære deg.

Trinn 6

Hvis du ikke vil bruke tid og penger på å pumpe en ferdighet, er det bare å åpne konsollen ved å trykke på tilde-tasten ("~"). Skriv inn linjen: "advskill Enchanting 100", og din fortryllende ferdighet vil øyeblikkelig oppnå maksimal verdi.

Anbefalt: