Hvordan Velge Toner For Påfylling Av En Kassett

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge Toner For Påfylling Av En Kassett
Hvordan Velge Toner For Påfylling Av En Kassett

Video: Hvordan Velge Toner For Påfylling Av En Kassett

Video: Hvordan Velge Toner For Påfylling Av En Kassett
Video: Hvordan velge en maling for vegger. Designer tips. 2024, Kan
Anonim

Hvis du bestemmer deg for å fylle opp tonerkassetten til din laserskriver selv, trenger du bare å velge riktig kvalitetstoner. Ellers risikerer du ikke bare å ødelegge utskriftskvaliteten, men også gjøre hele maskinen ubrukelig.

Hvordan velge toner for påfylling av en kassett
Hvordan velge toner for påfylling av en kassett

Originale og analoge tonere

Det er ikke det største utvalget på markedet for forbruksvarer til skrivere i dag. Det viktigste er å bestemme hvilken toner du skal velge: original eller analog. Ekte toner leveres av produsentene eller deres partnere. Ved å velge det betaler du selvfølgelig ekstra for merkevaren. Analoge tonere er oftere universelle, de passer til mange modeller av blekkpatroner og skrivere, og dessuten behager de til en lavere pris.

Det beste valget for en engangspåfylling av en hjemmeskriver er original toner, individuelt innpakket og merket nøyaktig det samme som skrivermodellen. Ja, mest sannsynlig vil det koste deg litt mer enn en analog, men forskjellen vil ikke være så stor i dette tilfellet, fordi hver påfylling innebærer utskrift fra 1000 til 1500 sider med utskrevet tekst. Du trenger kanskje ikke å kjøpe toner igjen snart.

Hvis du planlegger å tilby tjenester for påfylling av kassetter, er det fornuftig at du tar hensyn til analoge tonere. I mange land er det i dag selskaper som driver med emballasje og levering av forbruksvarer for påfylling av tonerkassetter, så du kan prøve å bo hos en produsent fra ditt land: her vil du helt klart dra nytte av prisen, fordi leveringskostnadene er relativt små.

Imidlertid er det en risiko for å få et substandard produkt, siden for eksempel leverandører fra USA lenge har etablert seg i markedet, og gir god universell toner som passer for de fleste skrivere, mens andre merker ennå ikke har slik tillit. Selv om nylig representanter for russiske selskaper har blitt ganske konkurransedyktige.

Anbefalinger for nybegynnere

På første trinn må du eksperimentere med forskjellige produsenter, for eksempel er den universelle Hi-black egnet for alle HP-kassetter, bortsett fra HP - 436, men for Samsung er det bedre å velge Profiline tonere.

Derfor kan hovedanbefalingene se slik ut:

- velg universal toner som er anbefalt av produsenten som analog for et bestemt skrivermerke (denne informasjonen er vanligvis angitt på emballasjen);

- i den innledende fasen, velg liten emballasje (generelt varierer emballasjen fra et engangsvolum på 100-150 gram til ti kilos poser);

- prøv forskjellige merker som tilbys av produsenter: påfyllbare patroner vil ikke forverres, og du vil få uvurderlig erfaring;

- hvis du er redd for å gjøre en feil, er det fornuftig å bruke en anerkjent leder i denne nisje - toner "AQC", som pakker USA. Selvfølgelig er prisen litt høyere enn andre analoger, men den gir ingen innvendinger - den er virkelig universell.

Anbefalt: