Hvordan Slå Av Oppstartsprogrammer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Slå Av Oppstartsprogrammer
Hvordan Slå Av Oppstartsprogrammer

Video: Hvordan Slå Av Oppstartsprogrammer

Video: Hvordan Slå Av Oppstartsprogrammer
Video: Oppstartsprogrammer 2024, Kan
Anonim

Under installasjonen pleier noen programmer ikke å spørre brukeren om de trenger å starte når datamaskinen starter. Og noen ganger glemmer brukerne selv å fjerne merket for dette spørsmålet. På en eller annen måte må du på en eller annen måte fjerne noen programmer fra oppstart.

Hvordan slå av oppstartsprogrammer
Hvordan slå av oppstartsprogrammer

Bruksanvisning

Trinn 1

Dette kan gjøres på flere måter. Den aller første er å gå til programmet du er interessert i og fordype deg i innstillingene grundig. Det vil helt sikkert være en inskripsjon som "Start ved oppstart av systemet". Ulempen med denne metoden er at det er mange innstillinger i komplekse programmer, så du må søke lenge.

Steg 2

En annen måte er å se i Oppstartsmappen, som ligger i Start - Programmer. Det er sant at moderne programmer ikke bruker en så enkel måte, og vanligvis er denne mappen tom.

Trinn 3

Den tredje måten er å kjøre msconfig-programmet (Start - Kjør - msconfig). Her i kategorien "Oppstart" kan du se hva som er lastet inn når du slår på datamaskinen. Velg det du ikke trenger, skyte kapper og bli overveldet.

Trinn 4

Imidlertid er de mest utspekulerte programmene (inkludert virus) registrert i registeret og sitter der stille slik at ingen finner dem. For å finne dem, kjør registerredigeringsprogrammet (Start - Kjør - regedit). Vær forsiktig og prøv å ikke berøre noe du ikke er sikker på. dette kan skade systemet. Autostart er lokalisert i flere grener av registeret, så det er verdt å sjekke dem alle. [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun] - dette er hovedseksjonen, dette er hvor alle programmene som kjører etter innlogging. [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCOrent. Microsoft er nå.] - denne delen inneholder hovedsakelig feilsøkingsmoduler som brukes av forskjellige programmer. Som i forrige gren, blir de lansert en gang og deretter slettet. [HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun] - denne grenen ligner på den første, men er bare ansvarlig for den nåværende kontoen. programmer som starter før brukeren logger på. [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRunServicesNår programmer vil du vite nøyaktig hva som lastes inn for deg. Husk å lagre registeret etter endringer.

Anbefalt: